
بازار آهن روز گذشته نوسانات هیجانی و التهابی عجیب و دور از انتظاری را تجربه کرد به طوری که نظم و کنترل بازار آهن از دست خارج شد؛ همچنین اکثر کارخانهها فروش خود را بستند و از اعلام قیمت منصرف شدند...
آهن پرایس: براساس گزارشها از وضعیت بازار آهن، روز گذشته بازار آهن همراه با سایر بازار های فعال، تنش های بسیاری را تجربه کرد. نوسانات عجیب و بدون هیچ پشتوانه عقلی و علمی که نظم بازار را مدت ها برهم زده است، سبب شد تا قیمت قوطی پروفیل در برخی مبادی از مرز 7 هزار تومان عبور کند و بسیاری از کارخانه های تولید کننده قوطی و انواع ورق نیز فروش خود را بسته و از اعلام قیمت موجودی های خود به خریداران امتناع ورزند. این واکنش فقط گوشه ای از رفتار تولید کنندگان در روز گذشته بوده است چرا که استعلام قیمت های صورت گرفته روز گذشته توسط مشتریان لحظه ای بوده و همین امر سبب تعجیل در تصمیم گیری برای خرید و افت کیفیت آن ها می گشت.
با توجه به تحولات اقتصادی مملکت و ادامه تحریم و کمبود ارزهای خارجی، اگر صادرات نفت نیز کاهش یابد و در بدترین حالت متوقف شود دولت با اتخاذ تصمیماتی منوط بر لغو ممنوعیت صادرات برای کاهش التهابات احتمالی در بازار و تامین ارز داخل می تواند موجبات افزایش مجدد قیمتها را در تمامی حوزه ها مهیا کند.در این شرایط بیشتر معاملات بورس کالا نیز به نظر احساسی و با توجه به تحولات سیاسی صورت می گیرد و از روند عادی بازار بسیار فاصله دارد. بدین ترتیب حضور ناظر بورس و نظر وی که معاملات را قبول کند یا خیر، تاثیری در اتفاقات جاری نداشته و بازار تکلیف خود را دانسته و مطابق با آن پیش می رود. از این رو احتمال افزایش تقریبی ۵۰۰ تومنی قیمت انواع ورق های آهن چون ( ورق سیاه ، ورق روغنی ،گالوانیزه ، رنگی و قلع اندود) طی روز جاری و روزهای اینده دور از انتظار نمی باشد.
گزارش های میدانی از معاملات شکل گرفته در روز گذشته حاکی از این بوده است که قیمت روز میلگرد علیرغم اصرار برخی عرضه کنندگان در بالا کشاندن قیمتها؛ آرام و کم رمق بوده است که می توان این شیب ملایم افزایش قیمت را در این محصول، از عرضه های مکفی شمش و میلگرد با ساز و کار مشخص در بورس کالا و محاسن آن دانست.
با توجه به نوسانات موجود در بازار آهن و عدم امکان ثبت اخبار لحظه ای در سایت، بر آن شدیم تا اخبار لحظه ای و اتفاقات بازار آهن را در کانال تلگرامی "آهن خبر" به اطلاع شما همراهان گرامی برسانیم. از این رو می توانید با بهره گیری از اخبار کوتاه و لحظه ای ارائه شده در کانال تلگرامی آهن خبر، تصمیمات مناسب تری نسبت به انجام خرید خود اتخاذ نمایید.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
به منظور اطلاع از اخبار لحظه ای بازار آهن، فولاد و مسکن در کانال تلگرام آهن خبر عضو شوید.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (15)
پرایس محترم احتراماً بار ها دیدم که شما ها واقعاث با یه سیاست خاصی از بالارفتن قیمت یه کوچولو را لااقل خوشحالید و هر دفعه یه جوری مثل روحانی و بقیه جواب مردم رو دادید. باشه بهر حال من که به نوبه خودم با صبر کردنم سرمایه ام از بین رفت . نمیگم امیدم به تغییر رژیمه. نه امیدم به اینه که وقت مر دنم کی هسش؟
خوشحالیم؟!!! قیمت بالا یعنی رکود و رکود یعنی کلی هزینه جاری در ماه که جبران نمیشه و مشاوی با ضرر!!چه خوشحالی آخه!!
دوستان عزیز چرا خودمون سرگم میکنیم سر کار میزاریم اگه ب تورم نگاه کنی خواهید دید چ بلایی ب سرمون داره میاد از یهدشیر گرفته تا ب ماشین اومده همگی ۱۰۰درصد حتی بیشترم گرون شدن منتظر ارزونی نباشید ب نظر من نخری ضرر کردی بخریم ضرر کردی همه تو بلا تکلیفی گیر کردیم دلخوشیم نداریم که بگیم ارزون میشه هرکی داره بخره منظر نمون سرمایش روز ب روز افت میکنه اگه بازاری باشی خودتون بهتر میدونی که چ بلایی سرمون اومده
آخه کانال تلگرامیتون هم بیش از این چیزی که اینجا بیان کردید چیز دیگری ندارد.همه شما از افزایش قیمت آهن آلات کیف میکنید.
کانال ما، یک کانال اعلام قیمت لحظه ای می باشد. غیر از این باید چه مطلبی انتشار دهیم؟؟؟؟ دوست گرامی کانال سرگرمی یا انتشار عکس و ویدئو نیست که دنبال چیز دیگری هستید!!! در مورد بیان دوم شما که گفتین "همه شما از افزایش قیمت آهن آلات کیف میکنید"، میشه بفرمایید که این وضعیت چه سودی به نفع ما داره؟؟؟ آیا تقاضا بیشتر میشه؟؟؟ آیا فروش ما بالاتر میره؟؟ وقتی با وجود قیمت های نجومی خریداری در بازار نیست، ما باید از چه چیزی کیف کنیم؟؟؟؟
افرین
پرایس از فروش محصولات دپو شده در انبار که با قیمت پایین خرید و الان چن برابر شو میفروشید کیف میکنید
دوست عزیز حق با شماس تحلیلهای پرایس نود درصدش ابکیه.فقط منتظرن صبح بشه کارخانجات اعلام قیمت کنن و پرایس هم مانور بده.یکبار نشد درست تحلیل کنه.مارو با این تحلیلاش بدبخت کرد.
پس پرایس قبول داری آهنو دپو میکنید که بعدا گرا ن بفروشید.واقعا که
کاش زودتر خریده بود یم با این وضعیت میلگرد به 6000میرسه
ما این نظر را 6 ماه پیش گفتیم ولی بعضی ها به ما خرده گرفتند و گفتند : شما می تونی بری خودت بخری.
و همچنان قصه راد همدان و سیرجان امروز هم در ادامه قیمتها ادامه داشت.مدیر عامل این کارخانه فردی است به نام علیاکبر یوسفیفرد که نمیدانم به کجا متصله که اول صبحی هرجور دلش میخواد اعلام قیمت میکنه.البته ناگفته نماند عامل اصلی این گرانیها دولت بی تدبیر و در راس آن وزیری است که زمام امور را رها کرده و اینچنین آشفته بازاری را مهیا نموده است. امروز دلار از صبح شروع به کاهش کرده امید است از پیشروی قیمتها جلوگیری شود.