احتمال رکود بازار مسکن در تیرماه

احتمال رکود بازار مسکن در تیرماه
احتمال رکود بازار مسکن در تیرماه

به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار مسکن، حسام عقبایی نایب رییس اول اتحادیه مشاوران املاک در رابطه با کاهش معاملات مسکن بیان کرد: با توجه به رشد غیر معقول و حباب گونه قیمت مسکن، حجم معاملات به میزان 22 درصد کاهش پیدا کرده که این روند در تیرماه نیز ادامه دار خواهد بود و پیش بینی می شود که بازار با رکود مواجه شود. وی در ادامه افزود: رشد قیمت در اسفند ماه سال گذشته حدود 30 الی 35 درصد بود که 

به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار مسکن، حسام عقبایی نایب رییس اول اتحادیه مشاوران املاک در رابطه با کاهش معاملات مسکن بیان کرد: با توجه به رشد غیر معقول و حباب گونه قیمت مسکن، حجم معاملات به میزان 22 درصد کاهش پیدا کرده که این روند در تیرماه نیز ادامه دار خواهد بود و پیش بینی می شود که بازار با رکود مواجه شود. 

وی در ادامه افزود: رشد قیمت در اسفند ماه سال گذشته حدود 30 الی 35 درصد بود که تا اردیبهشت ماه امسال نیز ادامه داشت؛ بطوری که در اردیبهشت ماه قیمت مسکن نسبت به ماه های پایانی سال گذشته حدود 60 درصد افزایش یافت. با توجه به رشد نامتعارفی که قیمت مسکن داشت، با ورود به تیر ماه رکود بر بازار مسکن حاکم شد و شاهد کاهش 22 درصدی معاملات بودیم.

عقبایی افزود: من اعتقاد دارم که این رکود همچنان ادامه دار خواهد بود زیرا با رشد حباب گونه قیمت ها خریداران به این بخش ورود نمی کنند و آنهایی که متقاضیان مصرفی بشمار می روند نیز قدرت خریدشان کاهش می یابد. بازار مسکن شرایط ملتهبی را طی می کند بطوری که مالکان هر روز به دفاتر مشاور املاک مراجعه می کنند و قیمت های پیشنهادی خود را افزایش می دهند! به همین دلیل متقاضیان دست از خرید کشیده اند و ما شاهد بازار راکد با کاهش حجم معاملات هستیم. 

وی تصریح کرد: مالکانی که شرایط خود را با بازار سکه و ارز تطبیق می دهند، باید این را درک کنند که وقتی متقاضیان توانایی خرید خود را از دست بدهند، به ضرر مالکان است و شرایط به گونه ای رقم می خورد که در بلاتکلیفی باقی می مانند. آنها باید توجه داشته باشند که معاملات وقتی با روند ثابت ادامه پیدا کند، بازار تحرک خواهد داشت در غیر این صورت بخش مسکن وارد فاز رکود می شود. عقبایی در آخر افزود: « تا زمانی که برنامه و چشم انداز کلان در بخش مسکن نداشته باشیم، ناهنجاری ها و سو استفاده ها همچنان ادامه خواهد داشت.»

عقبایی تاکید کرد: مالکین از تطبیق شرایط با سایر بازارهای موازی خودداری کنند. این روشن‌گری وظیفه مشاوران املاک است که بتوانند شرایط خریداران، اقتصاد مسکن و بازدهی سرمایه را برای مالکان توضیح دهند و آنها را نسبت به آینده این بازار توجیه کنند. البته علت اصلی نوسانات بازار مسکن به نبود برنامه‌ریزی در دولت برمی‌گردد. تا زمانی که برنامه، طرح و چشم‌انداز کلان در بخش مسکن نداشته باشیم قاعدتا باید با نابسمانی‌ها و ناهنجاری‌ها کنار بیاییم.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

ورود / عضویت

×

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی