شیوع کم فروشی در بازار آهن

شیوع کم فروشی در بازار آهن
شیوع کم فروشی در بازار آهن

آهن پرایس: محمد صادق چیت ساز، عضو هیئت مدیره اتحادیه صنفی توزیع کنندگان آهن و فولاد در رابطه با تولید در حوزه فولاد و آهن اظهار کرد: در تولید محصولات فولادی عواملی همچون کم فروشی و همچنین فروش محصولات غیراستاندارد تاثیر گذار هستد و در جهت رفع موانع...

آهن پرایس: محمد صادق چیت ساز، عضو هیئت مدیره اتحادیه صنفی توزیع کنندگان آهن و فولاد در رابطه با تولید در حوزه فولاد و آهن اظهار کرد: در تولید محصولات فولادی عواملی همچون کم فروشی و همچنین فروش محصولات غیراستاندارد تاثیر گذار هستد و در جهت رفع موانع موجود در این حوزه می بایست اقدامات جدی تری صورت پذیرد.

وی در ادامه افزود: برطرف کردن موانع تولید  در حوزه آهن و فولاد به همکاری دولت با تولیدکننگان و توزیع کنندگان بستگی دارد؛ در این رابطه وی بیان کرد: عواملی همچون رشد قیمت حامل های انرژی و ازسوی دیگر دریافت مالیات های چندین برابری، بر افزایش قیمت محصولات فولادی در بازار تاثیر گذاشته اند. این موضوع موجب شده تا توان خرید مشتریان پایین آمده و رکود در بازار در روزهای قبل از برگزاری انتخابات حکم فرما شود. عضو هیئت مدیره اتحادیه صنفی توزیع کنندگان آهن و فولاد، تصریح کرد: در حال حاضر در بازار شاهد کم فروشی و همچنین فروش محصولات غیر استاندارد هستیم که نظارت جدی برای رفع این مسئله آغاز شده است.

در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: ناامیدی خریداران از افت قیمت آهن

وی در رابطه با موضوع کم فروشی محصولات فولادی در بازار بیان کرد: مسئله کم فروشی در بازار به گونه ای رخ می دهد که میلگرد و تیرآهن هایی که در بازار موجود هستند، گاها از وزن استاندارد خودشان پایین تر عرضه می شوند و به صورت شاخه ای عرضه شده نه به صورت کیلویی؛ همین عوامل موجب ضرر مصرف کنندگان می شود. چیت ساز افزود: برخی از تولیدکنندگان حوزه تیرآهن و نبشی بنابر سفارش متقاضیان به تولید محصولات فولادی با وزنی کمتر و کیفیتی پایین تر از حد معمول اقدام می کنند.

وی در ادامه گفت: سال هاست که در سه استان مازندران، گیلان و بخشی از آذربایجان با فروش میلگرد و تیرآهن به صورت شاخه ای مواجه هستیم نه کیلویی. به عنوان مثال وزن تیرآهن های سایز کمتر از 14 می بایست چیزی حدود 150 الی 155 کیلوگرم باشد، اما تیرآهن هایی که در این استان ها تولید می شوند وزنی حدود 110 الی 130 کیلو را دارا می باشند. این تیرآهن ها در بعضی از بخش های ساختمان ها در جهت ایمنی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند ولی حتی دیده شده که در تمامی ساختمان از این محصولات استفاده شده است که این امر بسیار خطرناک می باشد.

محمد صادق چیت ساز افزود: در رابطه با ورق استیل نیز همچون میلگرد و تیرآهن شاهد تخلفاتی می باشیم؛ با وجود اینکه تولید این محصول در حجم پایین و در کارخانه های نامعتبر صورت می گیرد اما در این رابطه نیز در حال بررسی هایی می باشیم. وی در پایان تاکید کرد: سازمان ملی استاندارد ایران در حال تهیه و تدوین مقررات برای برخورد با متخلفان می باشد؛ علاوه بر این سازمان اتحادیه صنفی فروشندگان و توزیع کنندگان آهن آلات و فولاد هم به طور جدی در حال بررسی تخلفات بوده و در جهت رفع موانع این حوزه در تلاش می باشد.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 5 از 5 - 3 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

عضویت / ورود

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی