آهن پرایس: با وجود تداوم روند نزولی نرخ ارز و ورود به کانال 24 هزار تومان، مقاطع فولادی روز گذشته به واسطه افزایش قیمت شمش در بازار با افزایش قیمت مواجه شدند و کاهشی بودن نرخ ارز نیز چندان قوی نبود که بتواند از افزایش قیمت مقاطع جلوگیری کند. به واسطه افزایش...
آهن پرایس: با وجود تداوم روند نزولی نرخ ارز و ورود به کانال 24 هزار تومان، مقاطع فولادی روز گذشته به واسطه افزایش قیمت شمش در بازار با افزایش قیمت مواجه شدند و کاهشی بودن نرخ ارز نیز چندان قوی نبود که بتواند از افزایش قیمت مقاطع جلوگیری کند. به واسطه افزایش 3 درصدی قیمت پایه عرضه شمش از هفته گذشته، نرخ شمش القایی هم رو به افزایش است. بدین صورت که نرخ شمش القایی حتی به 11 هزار و 415 تومان رسیده و موجب شده سود نوردکاران کاهش یابد؛ همین مسئله موجب شده است که با وجود عدم تقاضا و یا وجود تقاضای بسیار اندک و نبود مشتری، افزایش قیمت مقاطع در بازار تداوم یابد.
موضوع دیگر بر اساس اعلام انجمن نوردکاران این است که شمش تولیدی فولادسازان با قیمت های جهانی، 95 دلار اختلاف دارد و فولادسازان از هفته گذشته با واسطه قراردادن بورس کالا سعی در کاهش این اختلاف دارند و به این واسطه این احتمال وجود دارد که بازار متوجه افزایش قیمت پایه در هفته های آینده شده باشد.
در هر صورت روز گذشته در بازار آهن، قیمت میلگرد که از سوی نوردکاران اعلام شد، افزایش حدود 100 الی 200 تومانی داشت؛ البته در این میان برخی از قیمت ها بدون تغییراعلام شدند و برخی از تولیدکنندگان نیز قیمت های خود را اعلام نکردند. میلگرد رادهمدان همچنان دارای بالاترین نرخ در میان میلگردهای سایز 14 با قیمت 14 هزار و 145 تومان می باشد.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: تداوم رشد داخلی قیمت در بازار آهن
در بازار نبشی و ناودانی نیز شاهد افزایش قیمت های اعلامی بودیم به نحوی که قیمت های اعلام شده از سوی تولیدکننگان این حوزه افزایش حدود 100 الی 400 تومانی را تجربه کردند. لازم به ذکر است که برخی از تولیدکنندگان نبشی و ناودانی نیز قیمت های خود را بدون تغییر اعلام کردند.
بازار تیرآهن نیز همچون سایر مقاطع افزایش قیمت را تجربه کرد، به نحوی که در تیرآهن کیلویی با افزایش 80 الی 200 تومانی مواجه بودیم. مبادی فروش تیرآهن شاخه ای نیز در سایزهای پر فروش، قیمت های اعلامی خود را حدود 30 الی 70 هزارتومان افزایش دادند و در سایر سایزها افزایش 100 الی 400 هزار تومانی اعلام شد.
قیمت پروفیل نیز از قافله افزایش قیمت عقب نماند و تولیدکنندگان پروفیل قیمت های اعلامی خود را چیزی حدود 100 الی 400 تومان افزایش دادند که در میان قیمت های اعلامی، پروفیل نیکان نسبت به سایر تولیدکننگان رشد قیمت بیشتری را تجربه کرد. قیمت های لوله های داربستی نیز افزایشی همچون پروفیل را تجربه کردند تا در این حوزه نیز شاهد افزایش قیمت ها باشیم.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)