
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس،با تاکید بر ضرورت ادامه ساخت مسکن مهر با هدف تامین مسکن اقشار ضعیف جامعه، گفت: توقف این طرح افزایش اجاره نشینی و معضلات عدیده اجتماعی را رقم می زند.حیی کمالی پور درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به موافقت نمایندگان با متوقف کردن احداث مسکن مهر جدید در مجلس، گفت:
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس،با تاکید بر ضرورت ادامه ساخت مسکن مهر با هدف تامین مسکن اقشار ضعیف جامعه، گفت: توقف این طرح افزایش اجاره نشینی و معضلات عدیده اجتماعی را رقم می زند.حیی کمالی پور درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به موافقت نمایندگان با متوقف کردن احداث مسکن مهر جدید در مجلس، گفت: اینکه مسکن مهر دیگر
ساخته نشود با توجه به ایرادات وارده به آن اقدامی درست است،اما برای جبران تبعات این تصمیم باید طرح کارشناسی دیگری جایگزین شود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت باید به تعهد خود در زمینه تکمیل واحدهای مسکن مهر و همچنین رفع ایرادات وارده به آن عمل کند، تصریح کرد: در طی سال های اخیر بسیاری از اقشار متوسط و ضعیف جامعه با طرح مسکن مهر صاحب خانه شده اند.
وی با تاکید براینکه توقف ساخت مسکن مهر جدید به معنای کاهش قدرت تامین مسکن از سوی اقشار نیازمند جامعه است،گفت:دولت در صورتی که تمایلی به ادامه ساخت مسکن مهر ندارد باید با ارایه طرحی جایگزین تامین مسکن اقشار آسیب پذیر را دنبال کند.
کمالی پور با اشاره به انباشت تقاضا در بحث مسکن با توجه به قیمت های بالا،افزود:هرساله تقاضا برای خرید مسکن افزایش می یابد؛از این رو نداشتن برنامه از سوی دولت برای پاسخگویی به این نیاز تبعات بسیاری را متوجه اقتصاد و جامعه ما خواهد کرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم،تاکید کرد:دولت ضمن اینکه باید متعهد به تکمیل واحدهای مسکن مهر شود باید در راستای تامین مسکن ارزانقیمت برای اقشار نیازمند برنامه مشخصی ارایه کند.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی،یادآور شد:بی برنامگی در حوزه مسکن،رکود فعلی را دراین بازار رقم زده از این رو نباید رویه فعلی ادامه یابد./
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)