بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، برخی از کارشناسان بازار فولاد بر این معتقد اند، اگر مشوق های بیشتری به صادر کنندگان ارائه نشود، بازار صادراتی فولاد ایران در سال جاری با توجه به رکود داخلی و نبود بازار پایدار...
بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، برخی از کارشناسان بازار فولاد بر این معتقد اند، اگر مشوق های بیشتری به صادر کنندگان ارائه نشود، بازار صادراتی فولاد ایران در سال جاری با توجه به رکود داخلی و نبود بازار پایدار صادراتی رونق نخواهد گرفت.
از این رو صادرات برای همه زمان ها، همه دولت ها و کشورها با اهمیت است و همواره در جهت تقویت آن برنامه ریزی میشود. این تقویت ها شامل انواع مشوق هایی است که کشور ها درنظر میگیرند. برای کشوری مانند ایران، این مشوق ها، کمک ها و هموار سازی مسیر ها برای توسعه صادرات باید مضاعف باشد تا در شرایط موجود و تحریم ها بتوانیم بر مشکلات موجود چیره شوند. با این حال نه تنها مشوقی در زمینه صادرات درنظر گرفته نمی شود بلکه در جهت عادی سازی و بازگشت به نقطه صفر نیز هنوز فاصله داریم. از این رو به تازگی فعالیت هایی دست کم در لفظ، بیان و فرهنگ سازی عمومی در راستای بازگو کردن اهمیت صادرات آغاز شده است.
بنا بر این کل مصرف ظاهری فولاد کشور کمتر از ۱۵میلیون تن است، درحالی که در سال گذشته افزون بر ۲۵میلیون تن تولید و امسال حدود ۲۸ تا ۳۰ میلیون تن برآورد تولید اتفاق افتاد که این به معنای مازاد ۱۳ تا ۱۵ میلیون تنی فولاد در بازار داخل است .اما کل صادرات فولاد در سال گذشته به ۹ میلیون تن نیز نرسیده است.
کارشناسان اظهار دارند، برای اینکه بتوانیم مازاد را صادر کنیم و آن را به ۱۵میلیون تن برسانیم، باید بیش از ۷۰درصد توان صادراتی خود را بالا ببریم، در حالی که آمارها و معاملات بیانگر آن است که صادرات امسال نیز به واسطه محدودیتهای داخلی، ابهامات بینالمللی، تحریم و سایر مسائل و مشکلات تولید کنندگان در همان رقمهای سال گذشته و حدود ۹ میلیون تن باقی خواهد ماند.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)