آینده بازار آهن در گرو برجام

آینده بازار آهن در گرو برجام
آینده بازار آهن در گرو برجام

آهن پرایس: بازار آهن همچنان در رکود به سر می برد و در روز گذشته نیز شاهد ثبات نسبی از سوی برخی تولیدکنندگان بودیم در این بازار البته اندکی کاهش و حتی افزایش در اعلامی قیمت ها نیز به چشم میخورد. در هر حال فروشندگان آهن آلات در سراسر کشور از نبود تقاضا ...

آهن پرایس: بازار آهن همچنان در رکود به سر می برد و در روز گذشته نیز شاهد ثبات نسبی از سوی برخی تولیدکنندگان بودیم در این بازار البته اندکی کاهش و حتی افزایش در اعلامی قیمت ها نیز به چشم میخورد. در هر حال فروشندگان آهن آلات در سراسر کشور از نبود تقاضا و کسادی بازار در این روز ها خبر می دهند با اینکه پایان سال است و در آستانه سال نو هستیم در بازار فولاد هیچ بهبود و رونق نسبی شب عیدی دیده نمی شود. بنگاه داران نیز تمایلی به خرید از نوردکاران را ندارند همانطور که مصرف کنندگان نهایی در حال حاضر از خرید محصولات فولادی دست کشیده اند. 

وضعیتی که در حال حاضر بازار آهن گرفتار آن است حاکی از آن است که فعالان بازار فولاد و آهن، بازار های وابسته و همچنین مصرف کنندگان، منتظر روشن شدن شرایط مذاکرات برجامی هستند تا تکلیف نرخ ارز نیز مشخص شود تا بدانند با چه قیمت هایی باید معامله کنند و چه زمانی می‌ توانند به خرید و فروش بپردازند. این در حالی است که قیمت‌های جهانی محصولات فولادی بار دیگر روند صعودی به خود گرفته است و بورس کالا نیز بر این بلاتکلیفی ها دامن زده زیرا بورس کالا وضعیت قیمت های پایه فولادی را هر هفته مبهم‌ تر می‌ کند و از سوی دیگر شفاف سازی در رابطه با فرمول تعیین قیمت پایه محصولات مختلف وجود ندارد.  

در این وضعیت کارخانجات نوردی در روزهایی که دلار درروند صعودی قرار می گیرد به دنبال آن قیمت های خود را افزایش می دهند و بار دیگر با ورود دلار به روند نزولی قیمت های خود را کمی کاهش می دهند، اما با توجه به رکود شدید تقاضای جدید مصرفی در بازار آهن هیچ ‌کدام از این نوسانات کاهشی یا افزایشی تا زمانی که اوضاع نرخ دلار مشخص نشود، نمی‌تواند رونق را به بازار فولاد یا فعالیت‌های ساختمانی بازگرداند. 

در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید : طمع چین در انباشت سنگ آهن

در کل در روز گذشته براساس قیمت‌های اعلامی درب کارخانه نوردکاران فولادی، بیشتر تولیدکنندگان میلگرد آجدار نرخ محصولاتشان را ثابت نگه داشتند و برخی تولیدکنندگان این حوزه قیمت‌های خود را بین 20 تا 100 تومان افزایش دادند و برخی شرکت‌ها هم بین 50 تا 100 تومان قیمت میلگردهای خود را ارزان‌ تر کردند؛ محدوده قیمت میلگرد 14 آجدار نیز در کانال 12 هزار و 400 تا 13 هزار و 450 تومان قرار گرفت. همچنین بیشتر تولیدکنندگان نبشی و ناودانی نرخ اجناسشان را ثابت نگه داشتند و به صورت پراکنده کاهش و افزایش‌های 50 تا 100 تومانی هم در قیمت‌های اعلامی برخی تولیدکنندگان محصولات این حوزه مشاهده می‌ شد.

تولیدکنندگان تیرآهن نرخ محصولاتشان را ثابت نگه داشتند اما در حوزه قوطی و پروفیل بیشترین شیب افزایشی را نسبت به سایر محصولات فولادی دارد؛ به نحوی که با وجود ثبات نسبی قیمت‌های اعلامی برخی کارخانجات این حوزه، برخی کارخانجات نیز قیمت محصولاتشان را بین 100 تا 200 و بعضا تا 400 تومان افزایش دادند. در حوزه لوله نیز قیمت لوله مانیسمان و قیمت لوله درزدار ثابت اعلام شد ولی قیمت لوله داربستی با افزایش 200 تا 500 تومان همراه بود.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

عضویت / ورود

×

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی