
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، سطح تقاضا در عموم محصولات فولادی در پاییز سال جاری بهبود داشته است و به عبارتی تحرکات، مثبت بوده است اما این تحرکات مثبت به معنای خروج کامل از رکود نیست بلکه زمینه های رونق گرفتن در بازه های کوتاه هم به فعال شدن بهتر...
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، سطح تقاضا در عموم محصولات فولادی در پاییز سال جاری بهبود داشته است و به عبارتی تحرکات، مثبت بوده است اما این تحرکات مثبت به معنای خروج کامل از رکود نیست بلکه زمینه های رونق گرفتن در بازه های کوتاه هم به فعال شدن بهتر بازار ها کمک خواهد کرد و برای بیرون آمدن کامل از رکود هم زمینه ساز خوبی خواهد بود.
از این رو فاکتور های زیادی در تغییر روند بازار از شرایط رکود به رونق موثر خواهد بود و در مجموع با توجه به اعمال تحریم ها تعداد این عوامل و هم چنین قدرت رونق در هر بخش باید به قدری قوی باشد که بر اثرات تحریم غالب گردد. همین موضوع کار را سخت تر کرده است و در زمان هایی به مانند سرعت گیر اقتصادی ایران عمل خواهد کرد. از جمله فاکتور های موثر بحث بازار های صادراتی است.
بازار های صادراتی چه در بخش محصولات خام و چه محصولات دارای ارزش افزوده به رونق گرفتن بازار داخلی کمک شایانی خواهد کرد؛ حال این که بحث تامین نیاز داخل به مشکل بخورد یا نه در برخی محصولات حیاتی مثل گوشت و خوراکی ها قابل بررسی است اما در محصولاتی مثل آهن آلات که گریبانگیر رکود شده است، مازاد عرضه باید به نحوی جبران گردد تا تحرکات مثبت به بازار داخلی هم منتقل گردد.
تقاضای داخلی خود به بازار های خریدار وابسته است. مهمترین مصرف کننده ها در بازار آهن آلات مسکن، خودرو و پتروشیمی است. متاسفانه در شرایط موجود که تمام این بازارها در رکود به سر می برند و تعداد پروزه های فعال در پایین ترین سطح ممکن خود رسیده است.
اما خوشبختانه به همت بررسی های کارشناسانه و در جهت جریان پیدا کردن نقدینگی در تمام بازارها طرح های مختلفی از سوی دولت ارائه میگردد که امید به دوباره جان گرفتن بازارها را افزایش می دهد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)