
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، صادرات لوله و پروفيل در سال 97 حدود سه برابر سال 96 بوده به عبارت دیگر در حدود 750 هزار تن انواع و اقسام لوله و پروفيل فولادي، به بهایی معادل 500 ميليون دلار رسيده و بخشي از صادرات هم با پول داخلي و ريال به کشور هاي عراق، افغانستان و پاکستان انجام گرفته است...
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، صادرات لوله و پروفيل در سال 97 حدود سه برابر سال 96 بوده به عبارت دیگر در حدود 750 هزار تن انواع و اقسام لوله و پروفيل فولادي، به بهایی معادل 500 ميليون دلار رسيده و بخشي از صادرات هم با پول داخلي و ريال به کشور هاي عراق، افغانستان و پاکستان انجام گرفته است. بخشي از کالاي صادراتي هم با توافق تهاتر انجام گرفت. در حقيقت شرکت هاي فولادي از زماني که منع صادرات آنها به اروپا اعلام شد بخش بزرگي از صادرات خود را متوقف کردند.
در سمت توليد کنندگان لوله و پروفيل فولادي، عدم تامين مواد اوليه مورد نياز يکي از مهم ترین مسائل می باشد که توليد کننده را از هدف اصلي يعني توليد بازمي دارد، مساله دوم نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات است، اگر چه بخش هاي بسياري از توليد کنندگان و صادر کنندگان در رشته هاي مختلف صنعتي و توليدي به اين شيوه معترض هستند اما هم چنان روال به همان منوال سابق است، در شرايطي که توليد کنندگان لوله و پروفيل فولادي تاکيد دارند که توليدات کارخانه هاي ايراني مشابهي در منطقه ندارد، سنگ اندازي در مسير صادرات تبديل به يکي از معضلاتي شده که هر کدام از آنها به نحوي تلاش در برطرف کردن آن دارند.
با توجه به کاهش ارزش پول ملي، وجود تحريم هاي ظالمانه، کاهش فروش نفت و کم شدن درآمد هاي ارزي کشور، افزايش صادرات غير نفتي علاوه بر ساير دلايل علمي و توجيه اقتصادي، در شرايط آرايش جنگي دشمنان به عنوان يک وظيفه ملي و ميهني بر عهده شرکت هاي توليدي و خدماتي بوده و در نهايت به عنوان يکي از مهمترين ارکان توسعه کشور، محرک رونق توليد بوده و سبب توسعه صنايع و کسب و کار هاي کشور خواهد شد. از این رو در رابطه با بخش توليد لوله و پروفيل فولادي بايد مواد اوليه را به قيمت مناسب از داخل تامين شود تا صادرات کالا هم بالتبع با شرايط بهتري انجام شود و اين نکته اي است که نياز به توجه مسئولان دارد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (1)
سلام به خدا اگه کارخانه دارها زالو صفت خون خوار قیمت رو به همان قیمت که به افغانستان و عراق میدن به خود مردم مهین شون بدن به خدا هم ساخت و ساز رونق می گیره و هم کلی از شغل ها راه می یوفته ..و هم سود خوبی هم می کنند ..و مردم هم با این گرونی به خدا توان خرید ندارند ...قیمت ها رو بیارن پایین ..و منت از بیگانه هم نکشن که آهن و مفت به آهنها بدن با هزار منت کشیدن .پس قیمت ها رو بیارین پایین تا بازار خود مملکت راه بیفته ...پس نخرید ..نخرید ..تا بازارها به قیمت واقعی برسه ..