کنترل قیمت فولاد با رشد عرضه

کنترل قیمت فولاد با رشد عرضه
کنترل قیمت فولاد با رشد عرضه

آهن پرایس : حسام‌الدین والی، دبیر رسته القایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با تصریح این موضوع که نوردکاران با صادرات میلگرد ارزان  قیمت به کشور های همسایه ، درواقع یارانه گاز ایران را به تجار عراقی و افغانستانی می‌دهند، بیان کرد : از این پس صدور مجوز...

آهن پرایس : حسام‌الدین والی، دبیر رسته القایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با تصریح این موضوع که نوردکاران با صادرات میلگرد ارزان  قیمت به کشور های همسایه ، درواقع یارانه گاز ایران را به تجار عراقی و افغانستانی می‌دهند، بیان کرد : از این پس صدور مجوز صادرات محصولات فولادی توسط معاونت امور معادن و صنایع معدنی لغو و قرار بر این شده ساز و کار آن هم زیر نظر سازمان توسعه تجارت تنظیم شود. این تصمیم  به فعال‌تر شدن بخش‌های بازرگانی خارجی تولیدکنندگان  کمک خواهد کرد.

دبیر رسته القایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اظهار کرد: از اواخر سال گذشته بازار محصولات فولادی با دشواری ها ومشکلات فراوانی روبه رو شده است که این نوسانات امسال به اوج خود رسیده است، وضعیت نابسامان اقتصادی و محدود شدن فعالیت‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا، بی‌ثباتی مداوم نرخ ارز که بر مشکلات بازار فولاد افزوده است .

وی افزود: مسئولان نیز در این شرایط تلاش کردند تا با اجرایی شدن قیمت‌گذاری دستوری ، نرخ محصولات فولادی کاهش یابد که این تصمیم چندان با موفقیت همراه نبود، به نظر می‌رسد که بهترین ابزار برای کنترل قیمت‌ها افزایش عرضه محصولات زنجیره فولاد باشد، که این اتفاق نیز رخ نداد؛ در حالی که افزایش عرضه سنگ آهن، کنستانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمش و محصولات نهایی در بورس کالا می‌تواند کمک شایانی به مدیریت بازار کند.

در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: رشد غیرعادی مصرف مقاطع در بازار فولاد

والی با اشاره به اینکه در تفکرات متداول بین مردم، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، راهکار مناسبی برای مقابله با تورم و گرانی نیست، اظهار کرد : با وجود تاثیر منفی مداخله دولت در تعیین قیمت‌ها بر تولید و عرضه، درطولانی مدت باعث تورم مضاعف می‌شود و با این شرایط، مصرف‌کننده اصلی در ماه‌های اخیر نسبت به تامین نیاز مصرفی خود مردد شده و در نتیجه این شرایط تقاضای مقاطع فولادی با کاهش شدیدی روبه رو شده است.

دبیر رسته القایی انجمن فولاد در ادامه صحبت‌های خود گفت: البته باید به این نکته نیز توجه داشت که بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا و احتمالاتی مبنی بر گشایش سیاسی و بهبود شرایط اقتصادی ، مصرف‌کنندگان به امید افت قیمت‌ها، با احتیاط بیشتری جهت تامین نیاز خود اقدام کردند. وی درباره افزایش حجم صادرات مقاطع طویل ایران در ماه‌های اخیر گفت: آغاز واکسیناسیون علیه ویروس کرونا و امیدواری به کنترل آن تا اواخر سال ۲۰۲۱، باعث از سر گیری فعالیت‌های عمرانی در کشورهای مختلف شده است و در کشورهای همسایه ما یعنی عراق و افغانستان هم فعالیت‌ها افزایش یافته و تقاضا برای مقاطع فولادی ساخت ایران که با قیمت‌های جذابی پیشنهاد می‌شود، بیشتر شده است.

دبیر رسته القایی انجمن فولاد در پایان اذعان کرد : سیاست‌گذاران برای مدیریت بازار باید به تمام حلقه‌های زنجیره فولاد توجه کنند و از هر اقدامی که باعث  تضعیف عرصه تولید شود، جلوگیری نماییند؛ چراکه حمایت واقعی و پایدار از مصرف‌کنندگان در گرو حمایت از تولید و افزایش عرضه تمام محصولات فولادی است.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

عضویت / ورود

×

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی