افزایش تقاضا فولاد در بازارهای جهانی

افزایش تقاضا فولاد در بازارهای جهانی
افزایش تقاضا فولاد در بازارهای جهانی

به گزارش آهن پرایس، در بیست و دومین کنفرانس آهن و فولاد خاورمیانه طبق نظرسنجی های صورت گرفته از فعالان صنعت فولاد این نتیجه حاصل شد که میزان تقاضای فولاد طی پنج سال اخیر در خاورمیانه به دلیل پروژه های بزرگ اقتصادی همچون ایجاد زیر ... 

به گزارش آهن پرایس، در بیست و دومین کنفرانس آهن و فولاد خاورمیانه طبق نظرسنجی های صورت گرفته از فعالان صنعت فولاد این نتیجه حاصل شد که میزان تقاضای فولاد طی پنج سال اخیر در خاورمیانه به دلیل پروژه های بزرگ اقتصادی همچون ایجاد زیر ساخت در امارات برای نمایشگاه جهانی 2020 و جام جهانی 2022 درقطر و همچنین کاهش تقاضای داخلی چین که یکی از چالش های بزرگ فولاد سازان میباشد، افزایش خواهد یافت.

در ابتدای سال 2019 تقاضای امارات متحده عربی برای فولاد زیاد بود اما این آمار در چهار ماه دوم سال به دلیل تکمیل پروژه های بزرگ، افزایش قیمت سنگ آهن، نوسانات بازارکاهش یافت که این روند کاهشی را سعید الرمیسی مدیر عامل شرکت دولتی فولاد نیز پیش بینی کرده بود. امارات به همراه سایر اعضای شورای همکاری خلیج فارس که شامل بحرین، کویت، عمان، قطر و عربستان می باشد، برنامه هایی برای کاهش واردات و حمایت از تولیدات داخلی برداشته است که از جمله نتایج این برنامه ها کاهش قیمت فولاد میباشد.

از جمله برنامه های اجرایی شورای همکاری خلیج فارس افزایش تعرفه واردات از 5 درصد به 10 درصد به مدت یکسال بود و بعد از گذشت یکسال نتایج به دست آمده از اجرای این قانون بررسی خواهد شد تا کارامد بودن آن تایید شود. نکته حائز اهمیت آن است که علاوه بر کاهش واردات، تولیدکنندگان خاورمیانه ای شروع به صادرات محصولات فولادی همچون میلگرد، مفتول و بیلت کرده اند. در سال 2019 قطر و عربستان دو تامین کننده بزرگ این مقاطع برای کشورهای آسیایی میباشند که به نظر میرسد این روند تا سال2020 نیز ادامه داشته باشد. نکته ی حائز توجه دیگر این است که تنها شرکت تولید کننده نورد گرم در میان این کشورها حدید سابک میباشد که در عربستان سعودی قرار دارد با درنظر گرفتن تهدید حمایت‌ گرایی جهانی و افزایش واردات این محصولات تولیدکنندگان به متنوع کردن محصولات تخت فولادی تمایل بیشتری پیدا کرده اند.

محصولات تخت فولادی ترکیه در سال ۲۰۱۹، به‌دلیل مشکلات سیاسی، سیاست‌های حمایتی در مقاصد صادراتی ترکیه، تضعیف لیر و کاهش تقاضای مصرف‌کننده نهایی، نتواست پیشرفت کند. این کشور گام‌هایی را برای جلوگیری از افزایش واردات برداشته اما کافی نبوده‌است. ترکیه تعرفه واردات ورق‌های گرم را برای صنایع نورد مجدد و تولیدکنندگان لوله از ۵/ ۳ درصد به ۶ درصد از ابتدای ژانویه ۲۰۱۹ افزایش داد. همچنین طبق قانون جدید، شرکت‌های بازرگانی نیز تعرفه ۹ درصد پرداخت خواهند کرد. همچنین تعرفه واردات ورق سرد و ورق‌ گرم، ورق گالوانیزه و ورق‌های رنگی نیز ۷درصد است. واردات فولاد تخت از اروپا نیز که از تعرفه معاف است، در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته و تولیدکنندگان ترکیه از این موضوع ابراز نگرانی می‌کنند.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)