
بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، معدن و صنایع معدنی در یک زنجیره قرار دارند، هرگونه تغییر، پشرفت، ضعف و یا توسعه در یکی از این حلقه های زنجیره تولید بر سایر حلقه ها نیز تاثیر می گذارد...
بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، معدن و صنایع معدنی در یک زنجیره قرار دارند، هرگونه تغییر، پشرفت، ضعف و یا توسعه در یکی از این حلقه های زنجیره تولید بر سایر حلقه ها نیز تاثیر می گذارد. معدنی ها دیری است که در مجتمع های خود واحد فولاد سازی به راه انداخته اند و این امر اعتراض فولادی ها را در پی داشته است.
برخی از واحد های فولاد سازی از جمله فولاد هرمزگان نیز برای حل این مشکل به دنبال خرید معدن هستند و با ابراز نگرانی از این موضوع، خواهان توقف این فرآیند و اعمال قدرت وزیر صنعت معدن و تجارت هستند.
به شکل پروند های موضوع حضور معدنی ها در فولاد سازی را بررسی میکند، فولاد مبارکه اصفهان به عنوان بزرگترین واحد فولاد سازی ایران در خاورمیانه را در این ارتباط جویا شد.
از این رو مجوز ایجاد واحد های فولادی به افرادی که هیچ تخصصی در فولاد ندارند، داده می شود، تصمیم گیران فقط به واحد های فولادی که در حالحاضر فولاد تولید می کنند، مجوز افزایش میزان تولید و توسعه می دهند. در غیر این صورت اگر قرار است به فرد سوم و یا ثالثی مجوز فولاد سازی بدهند به چه حق و مجوزی این حق را به معدنی ها ندهند.
به اظهارات کارشناسان بازار فولاد، اگر معدنی ها هم چون گلگهر و چادرملو اگر میخواهند وارد موضوع فولاد شوند، سهام شرکت های فولادی که به دلیل مشکلات زیر ظرفیت تولید می کنند را خریداری کنند، با اینکار هم فولادی ها به ظرفیت می رسند و از تعطیلی نجات پیدا می کنند و هم اشتغال حفظ می شود. بنا بر این این که معدنی ها سهام فولادی ها را بخرند و مواد معدنی خود را به آن واحد تولیدی معدنی بیاورند امکان پذیر است و با این کار باعث توسعه آن واحد فولادی می شوند.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)