آهن پرایس: در هفته گذشته طرح انتقال نفت خام از گوره به جاسک و پایانه صادراتی مکران با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور در 31 تیر ماه انجام شد. این اتفاق خبر خوشی بود که این خط لوله استراتژیک 1000 کیلومتری و رویای ایران در دور زدن تنگه هرمز را عملی ساخت. همکاری بی نظیر...
آهن پرایس: در هفته گذشته طرح انتقال نفت خام از گوره به جاسک و پایانه صادراتی مکران با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور در 31 تیر ماه انجام شد. این اتفاق خبر خوشی بود که این خط لوله استراتژیک 1000 کیلومتری و رویای ایران در دور زدن تنگه هرمز را عملی ساخت. همکاری بی نظیر و چشم گیر سه شرکت مهم زنجیره ی فولاد از جمله فولاد مبارکه اصفهان و فولاد اکسین خوزستان و لوله سازی اهواز در جهت تولید تختال؛ ورق فولادی و لوله مقاوم به نفت و گاز ترش بود که به طور قطع بدون ساخت داخلی این محصولات اجرای این پروژه در زمانه تحریم از محالات بود.
در آیین بهره برداری از خط لوله استراتژیک وزیر نفت بیان داشت: در تمامی قسمت های خط لوله گوره به جاسک و تاسیسات مرتبط به طور کامل الزامات و استانداردهای ملی و بین المللی از جمله استاندارد IPS و API رعایت شده است. بدین صورت یک کار یک ساله به صورت مشترک فی مابین شرکت ملی نفت ایران، شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکت فولاد اکسین معین شد که بتوانند به استاندارد تولید تختال مقاوم به نفت و گاز ترش توسط فولاد مبارکه و استاندارد تولید ورق توسط فولاد اکسین برسند و در نهایت استانداردها در اختیار شرکت لوله ساز قرار گرفت. آنچه که چشم گیر است ورق مورد نیاز این طرح عظیم که یک ورق مقاوم به نفت و گاز ترش است برای اولین بار در ایران ساخته شد.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: قطعی برق بلای جان صنعت فولاد
با تولید 400 هزار تنی تختال API در شرکت فولاد مبارکه اصفهان برای انتقال 1000 کیلومتری نفت کشور؛ پروژه استراتژیک انتقال نفت خام گوره به جاسک عملی شد. حال آنکه اشتغال زایی عظیم 10 هزار نفری به صورت مستقیم و بالغ بر 30 هزار نفر به صورت غیر مستقیم به موازات صرفه جویی ارزی 500 میلیون یورویی رخ داد که این اتفاق عظیم و ستودنی است.
در کنار خوش خبری هایی که ذکر شد؛ شوک های تلخی نیز در جریان است. قطعی برق و خاموشی ها کاهش تولیدات فولادی را رقم خواهد زد و قطعا در پی آن با کاهش عرضه ها مواجه خواهیم شد و التهابات در بازار با شیب قبل پابرجاست. فی الواقع شرکت های فولادی از 15 تیر ماه یا در خاموشی به سر می برند یا در شیفت های شبانه و با ده درصد دیماند فعالیت دارند.
به طور تقریبی می توان اذعان داشت از زمان قطعی های مداوم برق قیمت محصولات فولادی بالغ بر ده درصد افزایش داشته است. حال آنکه می دانیم این شرایط علاوه بر افزایش هزینه های تولید و چه بسا متضرر شدن تولید کننده به دلیل آسیب های ناشی از قطعی برق که بر تجهیزات وارد می شود بر مصرف کنندگان محصولات فولادی که عامه مردم هستند نیز فشار اقتصادی عظیمی وارد خواهد آورد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)