دلایل کاهش صادرات فولاد

دلایل کاهش صادرات فولاد
دلایل کاهش صادرات فولاد

به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، بررسی وضعیت بازار داخلی فولاد نشان می‌ دهد آرامش نسبی به این بازار بازگشته و خبری از جرقه‌ های رشد قیمت اوایل هفته نیست. از این رو پتانسیل سفته‌ بازی در بازار به‌ شدت کاهش یافته و از این مسیر، نمی‌ توان...

به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، بررسی وضعیت بازار داخلی فولاد نشان می‌ دهد آرامش نسبی به این بازار بازگشته و خبری از جرقه‌ های رشد قیمت اوایل هفته نیست. از این رو پتانسیل سفته‌ بازی در بازار به‌ شدت کاهش یافته و از این مسیر، نمی‌ توان برای بازار انتظار رشد قیمت ‌های برجسته ‌ای داشت، اگر چه همان جرقه‌ های رشد نرخ محدود هم اگر هیچ تاثیری بر بازار نداشته باشد، ولی در برابر افت قیمت ‌ها به‌ عنوان یک سرعت‌ گیر عمل کرده و اجازه کاهش نرخ بزرگی را به بازار نخواهد داد.
در هر حال چهره بازار در فصل پاییز با روز های گرم سال اگر چه از لحاظ تقاضا اندکی متفاوت است، ولی تاکنون همان روند قیمتی شهریورماه را شاهد بوده ایم و این مطلب به معنی آن است که شاهد یک استمرار قیمتی در بازار داخلی بوده و هست. همین ذهنیت اگر صحیح باشد به معنی تداوم ثبات نرخ در بازار داخلی است.
 از سوی دیگر قیمت تمام شده تولیدات در واحد های نوردی بعضا جوابگوی تمامی هزینه‌ های تولید یا مطالبات مرسوم در صنف و صنعت فولاد نیست و همین سیگنال مهم‌ ترین مقاومت بنیادین در بازار فولاد به‌ شمار می‌ رود. 
با توجه به این شرایط و البته جرقه‌ های رشد تقاضا در بازار فولاد، پتانسیل سرایت همین جرقه‌ های افزایشی از بورس‌کالا به بازار داخلی وجود دارد، بنا بر این می‌ توان گام‌ های مقطعی رشد نرخ را باز هم در این بازار مشاهد کرد، ولی نه جدی خواهد بود و نه می‌ تواند به تحریک سفته‌ بازی‌ ها منتهی شود.
 این سیگنال به این معنی است که یک بخش مهم از تقاضای واقعی در کشور محدود شده و شاید به آینده موکول شود. بازار فولاد این روز ها باید هم این سیگنال مهم را در نظر بگیرد و هم خود را برای آغاز دوره‌ ای برای بارش ‌های فصلی آماده کند که هم به کاهش تقاضا و هم به مشکلات حمل و نقل منجر خواهد شد.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)