به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، به اظهارات کارشناسان بازار فولاد، نحوه مدیریت صحیح بازار محصولات فولادی مربوط به شناخت دقیق تقاضای محصولات میانی و مقاطع طویل فولادی است زیرا اینکه هر کارخانه فولاد چه میزان مواد اولیه برای تولیدات خود به کار میبرد از مسیر آمارهای بورس...
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، به اظهارات کارشناسان بازار فولاد، نحوه مدیریت صحیح بازار محصولات فولادی مربوط به شناخت دقیق تقاضای محصولات میانی و مقاطع طویل فولادی است زیرا اینکه هر کارخانه فولاد چه میزان مواد اولیه برای تولیدات خود به کار میبرد از مسیر آمارهای بورس کالا مشخص است. تکیه بر این آمار و ارقام میتواند نورافکنی برای مشخص شدن نیاز بازار به محصولات فولادی باشد.
در کنار تغذیه کامل بازار داخلی لازم است امکان صادرات برای تولید کنندگان محصولات فولادی فراهم شود زیرا صادرات به عنوان حلقه مکمل تولید به شمار می رود اما باید توجه کرد که زمانی میتوان به صادرات پرداخت که نیاز اصلی بازار داخلی تامین شده باشد. زیرا در صورتی که نیازهای داخلی تامین نشده باشد اگر اقدام به صادرات کنیم، رشد قیمت های افسار گسیخته را شاهد خواهیم بود.
همچنین در مساله ارز آوری هم اینگونه نیست که تامین نیاز داخلی از اولویتها خارج شده باشد و ابتدا به صادرات پرداخته شود، زیرا تامین نیاز مصرف کننده داخلی رابطه مستقیمی با حفظ آرامش جامعه دارد و قطعا برای همه سیاستگذاران و مدیران تصمیم ساز اهمیت بسزایی دارد. شاید کشور به دلیل کاهش صادرات فرآورده های نفتی نیاز به ارز حاصل از صادرات سایر محصولات از جمله محصولات فولادی داشته باشد، اما در واقع به این معنا نیست که آنقدر صادرات را افزایش دهیم که بازار داخلی دچار آشفتگی شود.
البته تنها مساله صادرات هم مطرح نیست، بلکه خرید محصولات فولادی با اهداف سوداگرانه نیز وجود دارد که سبب احتکار و نگهداری در انبارها میشود تا به طور مقطعی قیمت ها را تحت تاثیر قرار داده و از این تفاوت قیمت سودی حاصل شود. محصولات فولادی از لحاظ ابعاد و حجم به گونه ای نیستند که در محلی غیر قابل رهگیری نگهداری شوند، انبار های این محصولات قابل شناسایی بوده و میتوان با نظارت دقیق و صحیح با این موارد برخورد کرد و از وقوع آن جلوگیری به عمل آورد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)