کاهش فریبنده ی قیمت آهن آلات

کاهش فریبنده ی قیمت آهن آلات
کاهش فریبنده ی قیمت آهن آلات

بنابر تحلیل آهن پرایس در اخبار بازار آهن، هم چنان  شاهد مقاومت قیمت آهن آلات در برابر شیب نزولی قیمت ها در بازار هستیم. این نوع مقاومت در شرایطی که نرخ ارز بدون سر و صدا تک نرخی شده است، ذهن بسیاری

بنابر تحلیل آهن پرایس در اخبار بازار آهن، هم چنان  شاهد مقاومت قیمت آهن آلات در برابر شیب نزولی قیمت ها در بازار هستیم. این نوع مقاومت در شرایطی که نرخ ارز بدون سر و صدا تک نرخی شده است، ذهن بسیاری از کارشناسان را به خود معطوف داشته است چرا که نه تنها از روند کاهشی بهای آهن خبری نیست بلکه جسته گریخته نیز اخباری منوط بر افزایش بهای سایر زمینه های مرتبط با بازار آهن به گوش می رسد.

شنیده ها حاکی از این است که ظاهرا موضوع افزایش ۲۰ الی ۳۰ درصدی کرایه حمل ها از سمت کارخانجات شمال غرب کشور تایید شده  که همین امر سبب اعتراضات جمع کثیری از مخاطبان این حوزه نیز شده است. آنچه به نظر می رسد عدم توجه مدیران به مقوله قیمت ها می باشد چراکه با تک نرخی ارز در بازار هیچ تحرکی در رابطه شکستن سد ثبات در بازار صورت نگرفته است و مسئولان هم چنان تمایل دارند در این شرایط به حای حمایت از مصرف کنندگان چراغ خاموش به حرکت خود ادامه دهند.

با وجود چنین اتفاقاتی این شبهه  به وجود می آید که شاید دست های پشت پرده ی قدرتمند تری از رکود و کسادی بازار سود می برند و همین امر سبب شده است تا درد عامه مردم در نظر مدیران بسیار ناچیز جلوه کند. بدین ترتیب بازار در شرایط فعلی با دو جبهه مواجه گشته است در جبهه ی اول عده ای که هم چنان در انتظار موج بعدی کاهش قیمت آهن آلات بوده و خرید خود را به آینده موکول کرده اند و در بعد دیگر جماعتی هستند که فریب این کاهش های تک بعدی را نخورده و معتقدند که سیر نزولی لاک پشتی در تولید آهن با عدم همراهی سایر مصالح مورد نیاز بری پروژه های ساخت همراه بوده است. از این رو کارشناسان نسبت به  تشخیص درستی عمل هر یک عاجز مانده اند.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (4)

  • علی
    علی1398/06/09 - 18:12 پاسخ

    کارشناسی که در این شرایط پیچیده بتونه کارشناسی کنه درسته والا در شرایط معمولی که دیگه همه میشن کارشناس ، اضافه ۲۰ الی ۳۰ درصدی هزینه حمل که در فرایند تولید ۳ بار تکرار میشه خودش یعنی جمعا حدود کیلویی ۱۰۰ تومان افزایش که باید از جیب مصرف کننده دربیاید اگه طرح مسکن جدید هم راه اندازی بشه یعنی افزایش. تقاضا، شرایط منطقه ای هم که فعلا آروم وباثبات شده قیمت دلار هم که دیگه تقریبا تثبیت شده کاهش وافزایش جزیی داره خوب حالا با جمع بندی این ها هم نمیشه کارشناسی کرد

  • میراحمدی
    میراحمدی1398/06/09 - 14:39 پاسخ

    وقتی زور به خرید مسکن نرسه .سازنده ام زور خرید زمین و مصالح رو نداره وسلام دنبال چی میگردید

  • عرفان
    عرفان1398/06/09 - 13:45 پاسخ

    دوستان به اتحاد کمپین نه به خریدمون پایبند میمونیم اقا محسن درست میفرمایند

  • محسن
    محسن1398/06/09 - 13:06 پاسخ

    صبر میکنیم، به امید مذاکره، انتخابات پیش روی محلس، آعاز بکار بازار متشکل ارزی، محرم و زمستان😂