افزایش 1000 تومانی قیمت میلگرد

افزایش 1000 تومانی قیمت میلگرد

افزایش حدود هزار تومانی قیمت میلگرد و رشد 2 هزار و 500 تومانی اغلب مقاطع فولادی در مدت چند روز از عجیب‌ترین تجربه‌های بازار آهن در هفته گذشته بود، البته این نوسانات جهشی تنها مختص بازار آهن نبود و در کلیه بازارهای موازی نیز مشاهده شد...

آهن پرایس: پس از جهش ناگهانی قیمت دلار که فضای بازار آهن و فولاد را نیز ملتهب کرد و به جهش قیمت آهن آلات منجر شد، پایان هفته شاهد ثبات نسبی در این بازار بودیم و کمی فضای متشنج بازار آرام گرفته بود.

بازار ارز نیز پس از لمس کانال 39 هزار تومانی در روز چهارشنبه، پایان هفته اصلاح جزئی داشت و در کانال 38 هزار تومان متوقف شد؛ قیمت دلار با نوسانات جزئی در میانه این کانال در بازار آزاد حدود 38 هزار و 510 تومان مبادله شد.

تحلیل روزانه بازار آهن

پس از افزایش هزار تومانی میلگرد در هفته گذشته نوسانات افزایشی قیمت میلگرد روز پنجشنبه نیز جریان داشت اما در برخی مبادی فروش شاهد ثبات و کاهش جزئی قیمت‌ها بودیم. به عنوان مثال قیمت میلگرد 14 ذوب آهن اصفهان شنبه هفته گذشته 16 هزار و 650 تومان اعلام قیمت شد اما روز پنجشنبه با افزایش بیش از هزار تومان حدود 17 هزار و 800 تومان اعلام قیمت شد.

قیمت روز نبشی و ناودانی هم در برخی کارخانه‌ها با افزایش 100 الی 200 تومانی همراه بود اما در برخی مبادی فروش نیز ثبات قیمت داشت. اغلب کارخانه‌ها قیمت تیرآهن را نیز ثابت اعلام کردند اما کماکان شاهد افزایش قیمت در برخی سایزهای تیر ذوبی بودیم.


 

انواع ورق‌ سرد و گرم نیز در پایان هفته روند نسبتا ثابتی را طی کرد به این صورت که قیمت روز ورق سیاه در عمده مبادی فروش ثابت بود و قیمت روز ورق گالوانیزه، رنگی و روغنی هم تقریبا بدون تغییر قیمت اعلام شد.

قیمت روز قوطی پروفیل نیز مانند سایر محصولات فولادی روند نسبتا ثابتی در پیش گرفته بود اما در برخی کارخانه‌ها افزایش 200 الی 500 تومانی هم مشاهده شد. انواع لوله‌ها نیز به همین منوال بودند و در عمده شرکت‌ها ثابت اعلام شدند.

یکی از اصلی‌ترین محرکه‌های بازار آهن و فولاد در هفته سوم آذرماه نرخ دلار بود که نه تنها بازار آهن و فولاد که سایر بازارها از قبیل سکه، طلا، خودرو و ... را با افزایش قابل ملاحظه‌ای مواجه کرد، اگرچه روز پنجشنبه کمی از التهابات بازار کاسته شد اما با توجه به پارامترهای اثرگذار که در حال حاضر نشان از افزایش قیمت دارد و همچنین احتمال افزایش مجدد نرخ دلار، ممکن است این بازار نیز روندی صعودی در پیش بگیرد، به عبارتی در شرایط فعلی نمی‌توان انتظار داشت که قیمت آهن اصلاح شود.

همچنین افزایش نرخ محصولات اولیه عرضه شده در بورس کالا نیز به حفظ قیمت‌ها در کانال‌های بالا دامن می‌زند به طوری که قیمت آهن اسفنجی در ابتدای هفته گذشته حدود 10 هزار و 700 تومان برآورد شد.

 البته علت افزایش قیمت آهن اسفنجی هم قطعی گاز واحدهای فولادی گزارش شد. در همین راستا شمش هم مانند آهن اسفنجی در عرضه بورس کالا افزایش قیمت داشت که حدود 15 هزار و 800 تومان اعلام شد.

در ادامه می‌توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: سایه قیمت دلار بر بازار آهن

با این اوصاف آمار معاملات در این بازه زمانی چندان چشمگیر نبود که علت اصلی آن را می‌توان در نبود نقدینگی جست‌وجو کرد اما به نظر می‌رسد با ورود به دی ماه طبق روال سنتی شاهد بهبود نسبی تقاضا و ورود تقاضای پایان سال باشیم.

گزارش‌ها حاکی است که در بورس کالای‌ امروز حدود 2 میلیون و 826 هزار و 381 تن محصول فولادی عرضه می‌شود. از این میزان حدود 35 هزار تن شمش بلوم است که قیمت آن حدود 15 هزار و 376 تعیین شده است.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 5 از 5 - 1 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

عضویت / ورود

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی