آهن پرایس: روز گذشته با وجود اینکه شاهد نزولی بودن نرخ ارز بودیم و در ساعاتی از روز با 200 تومان کاهش، نرخ ارز به رقم 23 هزار و 100 تومان رسیده بود، اما در بازار مقاطع فولادی با افزایش محدود قیمت ها مواجه شدیم. بررسی قیمت های جهانی نیز حاکی از آن است که...
آهن پرایس: روز گذشته با وجود اینکه شاهد نزولی بودن نرخ ارز بودیم و در ساعاتی از روز با 200 تومان کاهش، نرخ ارز به رقم 23 هزار و 100 تومان رسیده بود، اما در بازار مقاطع فولادی با افزایش محدود قیمت ها مواجه شدیم. بررسی قیمت های جهانی نیز حاکی از آن است که نزولی بودن قیمت ها از حوزه سنگ آهن به سایر حوزه ها نیز رسیده است و آمارهای منتشر شده از سوی متال بولتن نشان دهنده کاهش 14 دلاری بیلت CIS دریای سیاه و رسیدن آن به رقم 699 دلار بر اساس هر تن می باشد. از سوی دیگر تقاضا در بازار نیز همچنان دیده نمی شود اما موضوعی که زمینه افزایش قیمت مقاطع را فراهم کرده است، افزایش سه درصدی نرخ شمش در بورس کالا می باشد.
طبق آمارهای منتشر شده، فاصله بین قیمت شمش و قیمت صادراتی به چیزی حدود 10 درصد رسیده است، اما در این میان تولیدکنندگان بدون در نظر گرفتن شرایط بازار بازار و همچنین روند کاهشی قیمت های جهانی و به این دلیل که به واسطه رعایت کف عرضه مجوز صادرات دریافت می کنند، به اعلام نرخ پایه شمش در نزدیکی سقف دامنه اقدام می کنند. بر همین اساس و با توجه به مطالب ذکر شده، در بازار آهن شاهد افزایش قیمت ها و حتی اعلامی دوم یا سوم قیمت از سوی مبادی فروش و اقدام به افزایش قیمت در حوزه های مختلف بودیم.
قیمت میلگرد روز گذشته از سوی تولیدکنندگان این محصول با 50 الی 350 تومان کاهش اعلام شد و تعداد اندکی نیز بدون تغییر قیمت های خود را اعلام کردند. برخلاف هفته های اخیر که میلگرد راد همدان پیشتاز قیمت میلگرد بود، اما این روزها شرکت فولاد گلستان قیمت میلگرد آجدار سایز 14 خود را با نرخ 14 هزار و 900 تومان اعلام کرده است.
در بازار نبشی و ناودانی، برخی از تولیدکنندگان این بخش به اعلام قیمت دوم و سوم اقدام کردند و به این واسطه قیمت نبشی حدود 100 الی 350 تومان افزایش یافت.لازم به ذکر است که قیمت سپری و قیمت ناودانی نیز روز گذشته روندی صعودی را تجربه کردند. سپری چیزی حدود 400 تومان و ناودانی نیز حدود 200 الی 300 تومان افزایش قیمت داشتند.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: تاثیر خاموشی ها بر بازار آهن
همانند سایر حوزه ها در بازار تیرآهن نیز نرخ تیرآهن با افزایش مواجه بود، به طوری که در بخش تیرآهن کیلویی قیمت ها حدود 300 الی 400 تومان افزایش یافت و قیمت تیرآهن شاخه ای نیز در سایزهای پرفروش با افزایش حدود 40 الی 80 هزارتومانی مواجه شده و در دیگر سایزها این افزایش قیمت حدود 80 الی 250 هزارتومان بود.
در بازار لوله و پروفیل جو نسبتا آرامی برقرار بود، به این صورت که قیمت پروفیل از سوی مبادی فروش این حوزه با کاهش 100 الی 200 تومانی همراه با ثبات اعلام و روانه بازار شد. برخی هم قیمت های محصولات خود در این بخش را اعلام نکردند.
قیمت لوله داربستی نیز همچون پروفیل از سوی تولیدکننگان این محصول با کاهش 100 الی 200 تومان اعلام شد، در بخش لوله درزدار شاهد ثبات قیمت لوله درزدار روکار و توکار کارخانه سپاهان بودیم. همچنین در بخش لوله های مانیسمان وارداتی قیمت ها بدون تغییر و ثابت از سوی مبادی فروش اعلام و روانه بازار شدند.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)