
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، در چند سال گذشته و با حاکم شدن رکود بر بازار ایران که به صنعت فولاد نیز سرایت کرده است، شاهد آن بوده ایم بسیاری از طرح ها در زنجیره فولاد که حتی برخی از آن ها در دولت های گذشته زمینه مطالعاتی مناسبی...
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار فولاد، در چند سال گذشته و با حاکم شدن رکود بر بازار ایران که به صنعت فولاد نیز سرایت کرده است، شاهد آن بوده ایم بسیاری از طرح ها در زنجیره فولاد که حتی برخی از آن ها در دولت های گذشته زمینه مطالعاتی مناسبی نداشتند، در دولت یازدهم و دوازدهم به سرانجام رسیده و بیش از ۹۰درصد زنجیره فولاد در داخل تکمیل شده است.
هم چنین طرح های جدید ی برنامه ریزی یا جانمایی شده است. از سوی دیگر کشور در این دوران در زمینه تولید فولاد از وارد کننده به صادر کننده تبدیل شده و با افزایش تولید فولاد به رتبه دهم جهان رسیده است. عملکرد دولت در ۴ سال گذشته در زمینه تولید فولاد به نسبت مناسب بوده است تا حدی که رتبه تولید ایران از سیزدهم در جهان به دهم صعود کرده است. درکل رشد به نسبت خوبی در فولاد در دولت یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده و از وارد کننده به صادر کننده فولاد تبدیل شده است.
یکی از اهداف چشم انداز صنعت فولاد در سال ۱۴۰۴ رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تن بوده است، اما با وجود تحریم ها و مشکلاتی که در سال های اخیر شدت آن نیز بیشتر شده، دولت نتوانسته است به اهداف مورد نظر در این راستا برسد، بنا بر این به نظر می رسد، در بهترین شرایط در سال ۱۴۰۴ به تولید ۴۴میلیون تن برسیم.
به اظهارات کارشناسان بازار فولاد، یکی از اقدامات مهمی که باید وزارت صنعت، معدن و تجارت در صنعت فولاد در پیش بگیرد، تمرکز بیش از حد بر امر صادرات است. از این رو باید قوانین صادراتی را بیش از پیش تسهیل کند نه اینکه چوب لای چرخ تولید بگذارد و مانع صادرات شود. تنها راهکار گشایش بازار فولاد، صادرات است و حتی اگر کسی در این زمینه تخلفی داشته است، دولت از روشهای دیگر جریمه استفاده کند و اجازه صادرات را به تمامی این واحد ها بدهد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)