
پس از اما و اگرهای پیش آمده در خصوص صادرات آهن آلات، اینبار بحث واردات بحث داغ نشست های فولادی شده است. در این خصوص می توان به افتخارات شرکت فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. کاهش وابستگی 700 هزار تنی به واردات ورق فولادی ...
پس از اما و اگرهای پیش آمده در خصوص صادرات آهن آلات، اینبار بحث واردات بحث داغ نشست های فولادی شده است. در این خصوص می توان به افتخارات شرکت فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. کاهش وابستگی 700 هزار تنی به واردات ورق فولادی از افتخارات ملی بزرگترین تولید کننده فولاد کشور در مبارکه است.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان با تاکید بر برطرف کردن موانع تولید این مجتمع بزرگ فولادی بیان کرد: تولیدکنندگان بزرگ سنگآهن هم به وظایف ملی خود در تأمین مواد اولیه فولادسازان عمل کنند. حمیدرضا عظیمیان در ادامه با اشاره به کاهش موجودی دپوهای استراتژیک بزرگترین تولید کننده فولاد کشور افزود: در مجتمع فولاد مبارکه با توجه به تأمین نشدن سنگآهن موردنیاز مجبور به استفاده از دپوهای استراتژیک شدیم که در واقع به طور اصولی این اجبار برای شرکتی همچون فولاد مبارکه نباید پیش بیاید.
وی تصریح کرد: فولاد مبارکه طبق برنامهریزیها از چندین سال قبل تاکنون، سنگآهن موردنیازش را از گلگهر، چادرملو و معادن دیگر در کشور تأمین می کند. از طرفی هم برای نداشتن دغدغه تأمین سنگآهن نیاز به بسترسازی های لازم می باشد؛ از این رو از دولت و مجموعه وزارت صمت انتظار می رود تا برنامهریزی لازم برای تأمین سنگآهن فولاد مبارکه را تدوین و عملیاتی کنند. برای اینکه دولت در زمینه تأمین سنگآهن بهخوبی برنامهریزی و اقدام کند، لازم است به پیشرفتهای شرکتهای فولادی در بخش تولیدات دقت شود.
عظیمیان همچنین افزود: مجتمع فولاد مبارکه چندین سال پیش 5/3 میلیون تن تولید داشت در صورتی که اکنون این میزان به 6 میلیون تن رسیده است؛ در نتیجه این شرکت به حمایت بیشتری برای تأمین مواد اولیه خود نیاز دارد. اگر تولید فولاد در کشور افزایش یابد، مانعی در مسیر واردات خواهد بود. دولت هم با نظارت کامل و جدی خود مانع کاهش تولید فولاد در کشور در شرایط فعلی شود، چراکه اگر روند تأمین نشدن پایدار سنگآهن برای فولادسازان مدتی دیگر ادامه یابد، کورههای فولاد یکی پس از دیگری خاموش خواهد شد.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)