افزایش واردات محصولات فولادی

افزایش واردات محصولات فولادی
افزایش واردات محصولات فولادی

آهن پرایس: واردات محصولات فولادی طبق آمارهای اعلامی از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در 10 ماهه نخست سال جاری میزان واردات انواع شمش فولادی (بلوم ، بیلت و اسلب) در این دوره نسبت به سال گذشته 67 درصد افزایش یافته است. در صورتی که در 10 ماهه نخست سال جاری ...

آهن پرایس: واردات محصولات فولادی طبق آمارهای اعلامی از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در 10 ماهه نخست سال جاری میزان واردات انواع شمش فولادی (بلوم ، بیلت و اسلب) در این دوره نسبت به سال گذشته 67 درصد افزایش یافته است. در صورتی که در 10 ماهه نخست سال جاری بر اساس آمار انجمن فولاد، حدود 5 هزار تن شمش فولادی وارد کشور شده که در سال گذشته میزان این واردات شمش فولادی 3 هزار تن ثبت شده است.

در این رابطه وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرده بود که بین 95 تا 98 درصد از نیاز فولاد کشور از داخل تامین می شود و سهم بسیار کمی به واردات  فولاد های ویژه اختصاص می یابد که این موضوع تا پایان سال حل خواهد شد. اما با توجه به جداول آماری ۱۰ ماهه انجمن فولاد میزان واردات بیلت و بلوم در ۱۰ ماهه امسال رشد ۱۰۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده و به رقم ۴ هزار تن رسیده است، درحالی که در دوره مشابه سال گذشته به میزان ۲ هزار تن واردات این محصول انجام شده بود.

در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه نمایید: آینده بازار آهن در گرو برجام

میزان واردات اسلب (تختال) نیز در 10 ماهه اول سال جاری با توجه به آمارهای انجمن فولاد 1 هزار تن اعلام شده است که این میزان با اعلامی 10 ماهه نخست سال 98 واردات اسلب یکسان بوده است بنابراین حجم واردات این محصول در این دوره زمانی تغییر خاصی نسبت به سال گذشته نکرده است. در این بین اما اطلاعات آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از رشد 102 درصدی واردات انواع محصولات فولادی شامل مقاطع تخت و طویل در 10 ماهه نخست سال جاری نسبت به بازه زمانی سال گذشته خبرداد؛ در صورتی که در سال جاری در 10 ماه اولیه 800هزار واردات محصولات فولادی شکل گرفته است اما که سال گذشته در این دوره زمانی میزان ۳۹۶ هزار تن واردات برای این محصول ثبت شده بود.

در این بین با نگاه ریز بینانه تری به حجم واردات مقاطع تخت فولادی می توان گفت از ابتدای فروردین تا پایان دی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۰۹ درصدی را ثبت کرده و به رقم ۷۲۶ هزار تن رسیده است، در حالی که در مدت ذکرشده در سال ۹۸ به میزان ۳۴۷ هزار تن واردات مقاطع تخت فولادی انجام شده بود.اما نکته قابل ذکر این است که واردات مقاطع تخت فولادی (ورق) بیشتر برای مصرف سازندگان لوله و پروفیل انجام می‌شود که بنا به دلایل مختلف نمی‌توانند سهمیه ورق فولادی مورد نیاز خود را با قیمت‌های مناسب از تولیدکنندگان داخلی دریافت کنند. آمارهای ۱۰ ماهه نخست سال ۹۹ انجمن فولاد همچنین گویای آن است که در این بازه زمانی ۷۴ هزار تن مقاطع طویل فولادی (میلگرد، تیرآهن، نبشی، پروفیل و لوله …) به کشورمان وارد شده که این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۱ درصد افزایش یافته است.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)