
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار آهن، با داغ شدن بازار سرمایه در کشور اغلب صنایع بزرگ با شتاب به سمت سرمایه گذاری در بازار های مالی روانه شده اند. البته این نوع رفتار را می توان در کارنامه مجوزدهی در سال ۹۸ و عطش ...
به گزارش آهن پرایس در اخبار بازار آهن، با داغ شدن بازار سرمایه در کشور اغلب صنایع بزرگ با شتاب به سمت سرمایه گذاری در بازار های مالی روانه شده اند. البته این نوع رفتار را می توان در کارنامه مجوزدهی در سال ۹۸ و عطش صنعتی ها برای سرمایه گذاری و اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری برای ورود به این عرصه جست و جو کرد. دادههای اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان میدهد که با وجود تشدید تحریمهای بینالمللی سال گذشته روند مجوزدهی برای بخش صنعت مثبت بوده است.
تشدید تحریمها موجب شد تا برخی فعالان اقتصادی از کاهش تمایل برای سرمایهگذاری خبر دهند و پیشبینی کنند که روند صدور جواز صنعتی با کاهش درخواست از سوی سرمایه گذاران روبه رو خواهد شد و این امر افت تولید را نیز به همراه خواهد داشت، پیش بینی که درست از آب در نیامد و با توجه به دادههای اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت میتوان گفت شاهد افزایش تمایل برای سرمایهگذاری در طرح های صنعتی بیش از پیش بودهایم و این امر موجب شد تا پیشبینیهای افت سرمایه گذاری با اعمال تحریمهای جدید نیز از بین برود.
طبق گزارش اعلامی از روند تولید ۱۱ ماه سال گذشته بنگاه های تولیدی بازار آهن و فولاد که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است، نه تنها شاهد افت تولید در این مدت نبودهایم، بلکه رشد تولید نیز در کارنامههای تولیدکنندگان این صنعت به چشم می خورد. با این حال باید منتظر کارنامه یکساله تولیدکنندگان نیز در این شرایط بود که ماه آخر سال گذشته به شدت درگیر ویروس جهانی کرونا بوده اند. از این روی با توجه به دادههای اعلام شده میتوان گفت همچنان تقاضا برای سرمایهگذاری و اخذ جواز تاسیس در کشور وجود دارد اما این دل نگرانی نیز وجود دارد که این طرحها بعضا همانند طرحهای نیمه تمام دیگر در کشور به دلایل مختلف به حال خود رها شوند.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (3)
سلام اهن پرایس عزیز گله داریم از شما اول اینکه همه کامنت هارو جاپ کنین پست های شما زیباییش به کامنت بالاشه دوم اینکه مثله سابق عمیق تحلیل نمیکنین. ممنون از شما
به نظر من الان میلگرد در نقطه مقاومتی خود است و با نخریدن آن می توان پیش بینی کرد قیمت باز هم پایین تر بیاید
آمار صدور پروانه های ساختمانی به شدت پایین آمده است . شاهد این ماجرا خود شهرداری ها و سازمان نظام مهندسی و مهندسان آن هستند که حتی یک مورد کار نیز به آنها ارجاع داده نشده است . رکود تورمی را کسی نمی تواند انکار کند . پس از این پس باید شاهد کاهش تقاضا در حوزه ساخت و ساز و طبیعتا کاهش تقاضای آهن آلات باید باشیم.