بررسی ها نشان می دهد که به منظور حفظ بازارهای صادراتی بهتر است برای هر محصول بازارسازی شود و فولادسازان ایرانی به جای رقابت با یکدیگر در معدود بازارهایی که دارند، به فکر کشف بازارهای جدید و حرکت به سمت محصولاتی ...
بررسی ها نشان می دهد که به منظور حفظ بازارهای صادراتی بهتر است برای هر محصول بازارسازی شود و فولادسازان ایرانی به جای رقابت با یکدیگر در معدود بازارهایی که دارند، به فکر کشف بازارهای جدید و حرکت به سمت محصولاتی متنوع باشند تا به این ترتیب با تولیدکنندگان خارجی رقابت کنند نه با تولیدکنندگان داخلی خود.
طبق استانداردهای جهانی 25 درصد از کل تولید میتواند به صادرات اختصاص داده شود. با این شرایط در سال 1404 پیشبینی شده که از ظرفیت تولید 55 میلیون تنی نزدیک به 13 تا 15 میلیون تن نیز به عنوان سهم صادراتی شرکتهای تولیدکننده فولاد در نظر گرفته شود. این میزان صادرات شاید زمانی که بازارهای داخلی در رکود هستند به دست بیاید اما به نظر میرسد با به حرکت درآمدن بازارهای داخلی این میزان صادرات نیز از دست برود، اتفاقی که جبران آن بسیار دشوار خواهد بود زیرا ورود به بازاری که رها شده است، بسیار دشوار خواهد بود.
روند فعلی صادرات که با توجه به رکود تقاضا با رشد همراه بوده است، میتواند با نگاهی بلند مدت و مدیریت صادرات ادامه پیدا کند. حال با تمام این تفاسیر و با توجه به اینکه برای ادامه داشتن پویایی صنعتی مانند فولاد، حضور در بازارهای جهانی لازم و ضروری است. تعریف یک استراتژی جدید برای حفظ بازارهای فعلی و حضور در بازارهای جدید نیز ضروری است. به این ترتیب میتوان امیدوار بود که صنعت فولاد با حضور مداوم در بازارهای جهانی، بر اساس استانداردهای روز دنیا پیش رفته و از قیمتها و همچنین کیفیت و تکنولوژی جهانی برای تولید بهرهمند شود.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)