دستیابی به صادرات فولاد در گرو داشتن بندرهای تخصصی

دستیابی به صادرات فولاد در گرو داشتن بندرهای تخصصی
دستیابی به صادرات فولاد در گرو داشتن بندرهای تخصصی

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، یکی از عواملی که موجب رونق صنایع می شود، توسعه تجارت دریایی می باشد زیرا توسعه تجارت می تواند شرایطی را فراهم کند تا صادرات و واردات گسترش یابد. با در نظر گرفتن 55 میلیون تن فولاد در اهداف 1404 به این مهم دست می یابیم که حدود یک سوم از تولیدات را باید به صادرات اختصاص دهیم و این موضوع تنها از طرق حمل و نقل دریایی امکان پذیر است که

به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد، یکی از عواملی که موجب رونق صنایع می شود، توسعه تجارت دریایی می باشد زیرا توسعه تجارت می تواند شرایطی را فراهم کند تا صادرات و واردات گسترش یابد. با در نظر گرفتن 55 میلیون تن فولاد در اهداف 1404 به این مهم دست می یابیم که حدود یک سوم از تولیدات را باید به صادرات اختصاص دهیم و این موضوع تنها از طرق حمل و نقل دریایی امکان پذیر است که برای تحقق آن نیاز به سرمایه گذاری بیشتر می باشد.

بنادر تجاری طبق قوانین و مقررات حاکم و برخورداری از مزیت‌ها و تسهیلات قانونی به  ۳ دسته مناطق ویژه اقتصادی بندری، آزاد بندری و عادی تقسیم‌ می شوند. طبق طرح جامع فولادی بندرهای تجاری مناطق ویژه اقتصادی شامل بندر امام‌خمینی، شهید رجایی، نوشهر، بوشهر، امیرآباد و آستارا، بندرهای مناطق آزاد شامل بندر انزلی، خرمشهر و آبادان، بندرهای چابهار شامل شهید حقانی، لنگه، نکا، شهید باهنر، قشم، جاسک، گناوه و فریدون‌کنار است. با توجه به مطالعات صورت گرفته با هدف بررسی توسعه فیزیکی و غیرفیزیکی بندرها، ظرفیت نهایی تمام بندرها در سال ۱۴۰۴ شمسی ۲۱۰ میلیون تن دیده شده که از این میزان در سال ۱۴۰۴ برای صادرات مواد و محصولات فولادی بین ۳۵تا۵۰ میلیون تن پیش‌بینی می‌شود.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

ورود / عضویت

×

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی