
بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، به اظهارات کارشناسان و فعالان عرصه فولاد، حضور کشور های دیگر در این بازار می تواند به عنوان رقبای سرسختی برای کشورمان قلمداد شود و همین زنگ خطری برای توسعه و صادرات صنعت فولاد است...
بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، به اظهارات کارشناسان و فعالان عرصه فولاد، حضور کشور های دیگر در این بازار می تواند به عنوان رقبای سرسختی برای کشورمان قلمداد شود و همین زنگ خطری برای توسعه و صادرات صنعت فولاد است. تولید و صادرات فولاد توسط سایر کشور ها برای سرمایه گذاری و افزایش صادرات فولاد بر کشور های هم جوار هدفی تاثیرگذار می باشد.
در صورت افزایش تولید داخلی، کشور هایی از جمله تایلند و سایر کشور ها بر کاهش حجم صادرات فولاد کشور مان تاثیر بسزایی خواهند گذاشت هر چند در این مدت زمان کوتاه این تاثیر بر بازار فولاد ایران نشان داده شده است. از این رو با این روند طبیعأ صادرات فولاد با شرایط مطرح شده خیلی ارزشمند است و در صورت امکان، همه باید برای افزایش توان صادرات بکوشند و برای محصولاتی که ارزش افزوده بالا دارند اقدام کنند، هر چند این امکان به دلیل شرایط سیاسی اقتصادی موجود بسیار سخت است اما با پشتکار بیشتر می توان ضمن حفظ صادرات با اعداد و ارقام فعلی طی پیش بینی مدت زمان دو سال آینده، شرایط را به گونه ای که جهت ارتقای توسعه صنعت فولاد کشور هدف گذاری شده است تغییر داد.
فعالان اقتصادی و تحلیلگر مسائل بین المللی فولاد بیان کردند، باید سیاستی اتخاذ کرد که ما را به هدف اصلی یعنی همان صادرات بالغ بر 10 میلیون تن فولاد در دو سال آینده برساند.تغییرات فصلی یکی از موضوعاتی بود که توانست بر تحولات قیمتی فولاد جهانی اثرگذار باشد. چین به عنوان یک کشور تولید کننده فولاد و در عین حال وارد کننده این محصول، هر چند وقت یکبار به دلیل تشدید آلودگی هوا مجبور به کاهش تولید می شود. از سوی دیگر جنگ تجاری چین و آمریکا نیز در قیمت فولاد تاثیرگذار بوده است.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)