آهن پرایس: گزارشی از نشریه Eurasia Review در رابطه با بازار فولاد چین منتشر شده است که در این گزارش گفته شده: همانطور که پیداست چین در پی تغییراتی برای سیاست های صنعتی و زیست محیطی خود است زیرا چین بعد از رکود تولید در سال گذشته اقدامات لازم را برای کاهش ...
آهن پرایس: گزارشی از نشریه Eurasia Review در رابطه با بازار فولاد چین منتشر شده است که در این گزارش گفته شده: همانطور که پیداست چین در پی تغییراتی برای سیاست های صنعتی و زیست محیطی خود است زیرا چین بعد از رکود تولید در سال گذشته اقدامات لازم را برای کاهش تولید فولاد انجام می دهد.
همچنین در این گزارش آمده: دولت چین در 28 آوریل اقداماتی را برای افزایش موانع صادرات و همچنین کاهش تعرفه های وارداتی، افزایش فشار بر تولید کنندگان فولاد برای کاهش تولید و کمک به تحقق اهداف تغییر آب و هوایی مدنظر رئیسجمهور را اعلام کرد.
با توجه به این موضوع در اول ماه مه دولت چین توانست ، تعرفه های واردات فولاد خام، آهن خام، قراضه و دیگر کالاهای فولادی را به صفر برساند. این اقدامات با هدف کمتر شدن تعرفه های واردات که به دنبال آن افزایش واردات فولاد نیز شکل می گیرد و در ادامه برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای کاهش تولید فولاد خام و هدایت صنعت برای کاهش مصرف انرژی و فشار بر ارتقای صنعتی و توسعه با کیفیت بالا در واحد های فولادی این کشور، صورت گرفته است.
این اقدامات غیر معمول برای مدیریت و موفقیت صنعت فولاد در این کشور شکل گرفته است که با این وجود فولادسازان چینی با وجود شیوع ویروس کرونا و با کاهش چشمگیر نرخ رشد اقتصادی در 44 سال گذشته، ۱٫۰۵ میلیارد تن فولاد خام تولید کردند.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: حمایت دولت از صنعت فولاد
با در نظر گرفتن این مسئله بر حسب اطلاعات انجمن جهانی فولاد در سال 2020 چین توانسته تولید فولاد خود را ۵٫۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دهد این اتفاق در حالی است که تولید جهانی فولاد با کاهش ۰٫۹ درصدی رو به رو بوده است.
با وجود مشکلات ظرفیت مازاد و فشار بر حاشیه سود، از سال 2016 تا به الان تولیدکنندگان فولادی این کشور در هر شرایطی موفق به افزایش تولید فولاد شدند.
در این میان رئیس جمهور این کشور متعهد شده است که میزان انتشار کربن تا سال 2030 به حداکثر برسد و تا سال 2060 شاهد صفر شدن آن باشیم در این صورت به نظر می رسد دولت چین به فکر مهار کردن صنعت فولاد افتاده است.
چاینا دیلی در این زمینه نوشته است: چین قصد دارد تولید فولاد خام را در سال ۲۰۲۱ کاهش دهد. سبزتر کردن فولاد و سایر صنایع مصرف کننده انرژی بخش مهمی از اقدامات گسترده چین برای کاهش آلودگی و مقابله با تغییرات آب و هوا است.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)