سیر صعودی قیمت مسکن ملی

سیر صعودی قیمت مسکن ملی
سیر صعودی قیمت مسکن ملی

آهن پرایس: یاسر لک معاون اداره ‌کل راه و شهرسازی استان تهران طی گفت وگویی اظهار کرد: با توجه به نوسانات بازار های مختلف از تابستان سال گذشته تاکنون قیمت هر متر مسکن ملی در استان تهران به ۳میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. یاسر لک اظهار کرد: با توجه به...

آهن پرایس: یاسر لک معاون اداره ‌کل راه و شهرسازی استان تهران طی گفت وگویی اظهار کرد: با توجه به نوسانات بازار های مختلف از تابستان سال گذشته تاکنون قیمت هر متر مسکن ملی در استان تهران به ۳میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. یاسر لک اظهار کرد: با توجه به ضرایب اعمال‌شده به نرخ پایه واحد‌های اقدام ملی مسکن که سه ماهه دوم سال گذشته اعلام شد در حال‌حاضر قیمت هر متر‌مربع مسکن ملی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. در آینده نیز ممکن است این قیمت ها کاهشی یا افزایشی باشد. نرخ پایه در تابستان گذشته ۲میلیون و ۷۱۹ هزار تومان بود که با در نظر گرفتن افزایش قیمت مصالح ساختمانی و زمین، نرخ پایه ۳ میلیون و۷۰۰ هزار تومان شده است.

وی  در ادامه افزود: صحبت هایی در رابطه با قیمت مسکن ملی وجود دارد مبنی بر این که قیمت این واحد ها به ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسیده، احتمالا بر این اساس عنوان می‌شود که حدس می‌زنند از سه ماهه دوم سال گذشته که طبق اعلام سازمان برنامه بودجه مشخص شد تا سه ماهه دوم سال‌جاری شامل چهار ضریب افزایشی شود و ممکن است به نرخ ۴میلیون و ۹۰۰ هزار تومان برسد، اما در حال حاظر به این رقم نرسیده‌ایم.

معاون اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران تاکید کرد: مطابق با هزینه های برآورد شده فهرست بهای سال ۱۴۰۰ نسبت به فهرست بهای ۱۳۹۹ در چند بخش شامل ابنیه، تاسیسات، لوله و دیگر مصالح مانند تیرآهن، میلگرد و پروفیل محاسبه می‌شود که  با توجه به روند افزایشی قیمت ها ممکن است حدود ۷۹درصد افزایش یافته باشد. قرارداد‌هایی که سال گذشته منعقد شده بر پایه مبلغ ۲میلیون و ۷۱۹ هزار تومان در هر متر‌مربع است، اما اگر امسال قرارداد منعقد شود بر اساس متری ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان خواهد بود.

در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: بازی سوداگران در زمین مسکن

 لک درباره زمان اتمام واحد‌های طرح اقدام ملی مسکن گفت: برنامه‌ریزی شده است تا پروژه‌ها ۱۸ ماه پس از زمان شروع به پایان برسد، مگر اینکه اتفاق پیش‌بینی نشده‌ای رخ دهد. عدم واریز پول از سوی خریداران می‌تواند طرح‌ها را دچار مشکل کند، اما حداقل این است که با همین تعدادی که پول ریختند کار‌ها را ادامه می‌دهیم.

 برای مثال در یک پروژه ۲۵۰ واحدی به پیمانکار می‌گوییم ۱۰۰ واحد که متقاضیان آن‌ها پول واریز کرده‌اند را بساز و ساخت ۱۵۰ واحد را به آینده موکول کن. همچنین لک با اشاره به این موضوع که طبق دستورالعمل، اجازه حذف متقاضیان بدحساب را داریم، افزود: فعلا وزیر راه و شهرسازی دستور داده که با مردم مدارا کنیم و تا جایی‌که می‌شود مهلت بدهیم تا آورده اولیه را واریز کنند. سال گذشته هم کسانی را حذف کردیم که یک سال از زمان ثبت‌نام آن‌ها گذشته بود، اما اقدامی برای واریز وجه انجام نداده بودند.

 نظر وزیر این است که با استفاده از وام بانکی پروژه‌ها را جلو ببریم و اگر واقعا مجبور شدیم اقدام به حذف افراد کنیم؛ بنابراین گزارش تاکنون ۴۶ هزار و ۹۹۸ واحد اقدام ملی مسکن در شهر‌های جدید اطراف تهران شامل هشتگرد، پردیس، پرند و ایوانکی به مرحله اجرا رسیده که بیشتر به شکل مشارکتی و تفاهم‌ نامه با دستگاه‌های دولتی پیش می‌رود.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)