
بنا برگزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، امیرحسین كاوه، دبیر سازندگان لوله و پروفیل درباره كالاهای وارداتی كه امكان تولید آنها در داخل وجود دارد، بیان کرد: یكی از اتهاماتی كه به كشورمان وارد می شود این است كه همیشه به دنبال...
بنا برگزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، امیرحسین كاوه، دبیر سازندگان لوله و پروفیل درباره كالاهای وارداتی كه امكان تولید آنها در داخل وجود دارد، بیان کرد: یكی از اتهاماتی كه به كشورمان وارد می شود این است كه همیشه به دنبال خودكفایی در همه محصولات فولادی می باشیم . این اظهار نظرها در حالی است كه در عرصه عمل، هنوز در بسیاری از كالا های اساسی نتوانسته ایم به خودكفایی کامل رسیده و و كوچك ترین تحریم و محدودیت دچار مشكل می شویم. با این حال توانایی تبدیل تهدیدها و تحریم ها به فرصت در کشور با درک صحیح از مشکلات و برنامه ریزی برای حل آن ها وجود دارد.
وی هم چنین اظهار داشت که : در شرایط تحریم باید نقطه و گلوگاه های تولید را باید به درستی شناسایی کرده چرا که بخشی از این گلوگاه ها در اقلام وارداتی و برخی دیگر در تحریم اقلام داخلی وجود دارد. از این رو رونق تولید یعنی همان اقتصاد مقاومتی، یعنی در شرایط سخت علاوه بر تمرکز بر واژه تولید همچنان به فکر رشد آن در اقتصاد کشور باشیم.
نکته مهم دیگر غفلت در تقویت تولید داخلی و اتكا به واردات در صنعت فولاد می باشد. این اتفاق در حالی است که در تمام كشورهای جهان، شركت های بزرگ سودشان عددی بین 6 تا 10 درصد را نشان داده و عمده ی سود به شركتهای كوچك اختصاص مییابد اما در كشور ما این قضیه کاملا برعكس می باشد به طوری که شركتهای بزرگ 30 تا 150 درصد سود به همراه مزایای عمده برای خود متصور می باشند که باید این رویه تغییر كند. تا بنگاه های کوچک نیز بتوانند در سالی که به فرمایش رهبر انقلاب، رونق تولید نام گذاری شده ادامه حیات دهند و به اشتغال زایی بیشتر جامعه و تسهیل معشیت کارگران کمک کند.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)