رکود بازار آهن عامل نابودی اصناف

رکود بازار آهن عامل نابودی اصناف
رکود بازار آهن عامل نابودی اصناف

به تحلیل آهن پرایس در اخبار بازار آهن، رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد با بیان اینکه تضعیف اصناف به ضرر اقتصاد ملی می باشد اذعان داشت: علی رغم کاهش قیمت، رکود در بازار آهن  همچنان موج می زند. در سال‌های اخیر کشور ما

به تحلیل آهن پرایس در اخبار بازار آهن، رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد با بیان اینکه تضعیف اصناف به ضرر اقتصاد ملی می باشد اذعان داشت: علی رغم کاهش قیمت، رکود در بازار آهن  همچنان موج می زند. در سال‌های اخیر کشور ما در تولید انواع مقاطع فولادی به مرزخودکفایی رسیده و در چشم انداز ۱۴۰۴، برای تولید خود عدد ۵۵ میلیون تن  رادر نظر دارد. این برنامه ریزی از این رو است که در حال حاضر کشور سالانه ۱۷ میلیون تن فولاد تولیدی را  مصرف و در حدود ۱۰ میلیون تن نیز اضافه ی تولید داشته است.

اگرچه تولید مقاطع فولادی درهر کشوری در زمره ی  کالاهای راهبردی می باشد و می توان میزان توسعه یافتگی هر کشوری را با میزان مصرف آن سنجید اما با توجه به تصمیم گیری جزیره‌ای که توسط وزارتخانه‌های مختلف صورت می گیرد و عدم درایت در برنامه ریزی، صادرات فولاد و آهن مصرفی به دست افرادی افتاده که نمی‌توانند قیمت واقعی آن را مشخص کنند.

عدم وجود مدیریت کارآمد در شرایط تحریم، با علم به این مطلب که بعد ازپتروشیمی، فولاد مهم ‌ترین کالایی است که می‌تواند ارزآوری مناسبی برای کشور داشته باشد، کاملا مشهود است و اگر دولت  بتواند حمایت مکفی را به عمل آورد، می‌توان اغلب بازار‌های مصرفی دنیا را به به نام خود درآوریم . کارشناسان معتقدند که قیمت گذاری آهن آلات می بایست بر اساس عرضه و تقاضا  در بازار تعیین گردد بدین ترتیب قیمت مصرف داخل متناسب با جریانات اقتصادی  داخل کشور و قیمت صادرات متناسب با قیمت جهانی مشخص گردد، اما در حال حاضر هیچکدام از آن‌ها متناسب با شرایط خود نیست.

از این رو رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد با بیان اینکه علی رغم کاهش قیمت، رکود در بازار هم چنان  وجود دارد، اذعان داشت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم میلگرد چیزی در حدود ۴ هزار و ۱۰۰ و ۴ هزار و ۲۰۰ تومان می باشد که متقاضیان خرید هم چنان در انتظار افت بیشتر قیمت آهن آلات در بازار اهن می باشند.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 0 از 5 - 0 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (5)

  • آهن فروش
    آهن فروش 1398/05/22 - 14:33 پاسخ

    رکود باعثش گرونی و نداشتن پول برای خرید از طرف مردم است فقط با ارزون کردن که میتونیم این رکودو برطرف کنیم

  • عرفان
    عرفان1398/05/22 - 13:52 پاسخ

    هزار سال دیگه مستاجر بمونم با این قیمتها خرید نمیکنم شب دراز و قلندر بیدار

  • مجید
    مجید1398/05/22 - 13:37 پاسخ

    چرا تولیدکنندگان نسبت به کاهش قیمت در بازار داخلی اینقدر دارند مقاومت میکنند ، عامل اصلی رکود ، قیمتهای بالاست ، بازار داخل توانایی خرید با این قیمتها رو ندارد و اگر همچنان نسبت به کاهش مقاومت باشد خریدی انجام نخواهد گرفت . و این رکود علاوه بر ضرر به تولید کننده باعث ضرر قشر کارگر هم خواهد شد ، اگر خرید باشد ساخت و ساز راه خواهد افتاد و از این راه خیلی از اقشار امرار و معاش میکنند ، تعجب میکنیم از عدم همراهی تولید کنندگان نسبت به کاهش قیمتها و نظاره گر بودن مسئولین و بی توجهی آنها به این مساله که کاهش قیمت در بازار داخل ، باعث رونق ساخت و ساز و بازار کار و کمک به قشر کارگر خواهد شد ، حال که توجه و نظارتی نیست امیدواریم تولیدکننده ها از طمع بالای خودشون قدری به خاطر هموطنان ، کم کنند و قیمت ها را کاهش دهند چون در غیر اینصورت مطمعنا خریدی نخواهد بود . .

  • واقع بین
    واقع بین1398/05/22 - 12:30 پاسخ

    مردم شهید پرور خرید نکنید تولیدکنندگان مجبور به کاهش شده اند صبور باشید قیمت واقعی میلگرد ۳۰۰۰تومان است

    • رضا
      رضا1398/05/23 - 12:26

      ببخشید آقای واقع بین ،میشه اینقدر از این کلمه شهید پرور استفاده نکنید ،آخه چه ارتباطی بین نظر دادن در مورد قیمت و وضعیت آهن آلات با شهدا وکلمه شهید پرور وجود داره ،