به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد ؛ در حال حاضر نیاز سنگ آهن کشور بالا رفته است. از این جهت صادرات کاهش یافته است و بیشتر این تولیدات در اختیار کارخانه های فراوری قرار گرفته و تبدیل به کنسانتره می شود. همانطور که قابل مشاهده است ، صادرات این محصول افزایش داشته است. در مقابل سهم سنگ آهن در برابر کنسانتره کاهش چشمگیری داشته است . در گذشته سهم صادرات
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار فولاد ؛ در حال حاضر نیاز سنگ آهن کشور بالا رفته است. از این جهت صادرات کاهش یافته است و بیشتر این تولیدات در اختیار کارخانه های فراوری قرار گرفته و تبدیل به کنسانتره می شود. همانطور که قابل مشاهده است ، صادرات این محصول افزایش داشته است.
در مقابل سهم سنگ آهن در برابر کنسانتره کاهش چشمگیری داشته است . در گذشته سهم صادرات سنگ آهن 80 درصد و کنسانتره 20 درصد بود ولی در حال حاضر سهم صادرات کنسانتره افزایش چشمگیری داشته است . به صورت کلی دولت اقدامی که موجب اختلال در فعالیت های معدنی در حوزه ی سنگ آهن شود ، انجام نداده اما طولانی شدن طرح تصویب وضع عوارض سنگ آهن دانه بندی ، فعالان این بخش را سر در گم کرده است.
شرکت های فولادی و معادن کشور در حوزه ی تأمین مالی به شدت تحت فشار هستند و صندوق های بیمه نتوانسته اند از واحد های معدنی پشتیبانی کنند. با وجود این ، ایران در ماه نوامبر 2017 توانست در صادرات سنگ آهن از هند پیشی بگیرد. ایران بعد از استرالیا و برزیل و آفریقای جنوبی در رده ی چهارم قرار گرفت. ایران با یک میلیون و 880 هزار تن صادرات سنگ آهن (کنسانتره و دانه بندی) هند را پشت سر گذاشت و به جایگاه چهارم صعود کرد. قابل ذکر است که این جایگاه از ابتدای سال 2016 تا پایان ماه اکتبر 2017 بین پنجم تا هفتم در نوسان بوده است و اکنون در جایگاه چهارم ثبات پیدا کرده است.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)