انتظار کاهش بیشتر قیمت آهن

انتظار کاهش بیشتر قیمت آهن

معاملات بازار و تقاضای مصرفی نیز همچنان با امید به کاهش بیشتر قیمت‌ها دست از خرید و فروش شسته‌اند و در اصطلاح اوضاع بازار خراب است. قیمت اهن الات همچنان در مسیر ثبات قرار دارد و برخی حوزه‌ها هم رو به کاهش هستند...

آهن پرایس: ثبات قیمت روز آهن آلات نوسان غالب بازار آهن در پایان هفته جاری است و در برخی مبادی فروش نیز به طور جسته و گریخته‌ کاهش قیمت نیز دیده می‌شود. معاملات بازار و تقاضای مصرفی نیز همچنان با امید به کاهش بیشتر قیمت‌ها دست از خرید و فروش شسته‌اند.

بازار ارز نیز روند کاهشی داشت و قیمت دلار که در ابتدای روز در مرز کانال 49 هزار تومانی بود در پایان روز گذشته با کمی کاهش در بازار آزاد 48 هزار و 600 تومان مبادله شد.

بررسی نوسانات بازار آهن

دیروز میلگرد در کف قیمتهای پیشنهادی در بازار عمدتا حول ۲۳۲۰۰ تا ۲۴۰۰۰ پیشنهاد شد که البته تقاضا برای آن بسیار ضعیف است. بسیاری از مبادی فروش با ثبات قیمت روز میلگرد همراه بودند و برخی نیز بین 100 تا 300 تومان کاهش داشتند.

قیمت تیرآهن نیز در غالب مبادی فروش بین 30 تا 100 هزار تومان کاهش داشت و چند کارخانه هم تغییری در قیمت‌ها اعمال نکردند. قیمت روز نبشی، قیمت ناودانی و سپری هم در کلیه شرکت‌ها ثابت اعلام شد.

قیمت روز ورق گالوانیزه، ورق رنگی و ورق روغنی در همه مبادی فروش ثابت بود ولی قیمت ورق سیاه در بسیاری از شرکت‌ها با کاهش بین 100 تا 300 تومانی همراه بود و چند کارخانه هم ثبات قیمت داشتند.

قیمت پروفیل آهنی، قیمت پروفیل صنعتی و ساختمانی و سایر پروفیل‌ها در غالب مبادی فروش ثابت اعلام شد. قیمت لوله مبلی، لوله داربستی و سایر لوله‌ها هم بدون تغییر عرضه شدند.

گزارش‌ها از بورس کالای روز گذشته حاکی است که دیروز معاملات میلگرد در بورس کالا همچنان بسیار ضعیف بود و تنها 32 درصد از آن معامله شد؛ تقاضایی هم که ورود کرد به استثنای چند مورد تقریبا همگی روی نرخ پایه معامله شدند؛ دلیل اینکه متوسط نرخ معاملاتی میلگرد حدود ۵۲۰ تومان بالاتر از نرخ پایه ایستاد، معاملات ۹۳۰۰ تن میلگرد پرطرفدار سایز ۱۲ ذوب آهن اصفهان بود که حدود کیلویی ۲۴۰۰ تومان بالاتر از نرخ پایه رقابت، معامله و تایید شد.

گزارش‌های منتشر شده از انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران حاکی است در دو ماه اردیبهشت و خرداد در مجموع صادرات محصولات تخت حدود 34 درصد کاهش داشته و صادرات فولاد نیز 13 درصد کاهش داشته است اما صادرات آهن اسفنجی 2 درصد افزایشی بوده است.

در ادامه می‌توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: کاهش قیمت آهن ادامه دارد؟

همچنین طبق آمار در خرداد ماه امسال با قطعی برق صنایع فولادی، تولید فولاد میانی 10.9 درصد کاهشی گزارش شده است. تولید آهن اسفنجی نسبت به اردیبهشت 2.3 درصد کاهش داشته و انواع محصولات فولادی تخت هم حدود 3 درصد کاهش تولید داشته است؛ همچنین میلگرد 0.6 درصد و 8.5 درصد نیز ورق گرم افت با کاهش تولید همراه بوده است.

انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.

امتیاز به این مطلب:
امتیاز: 1 از 5 - 1 رای

اشتراک گذاری:

ثبت نظر جدید

یک آواتار برای خود انتخاب کنید:

نظرات کاربران (0)

عضویت / ورود

ساعت کاری مجموعه به پایان رسیده است لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.

درخواست مشاوره تلفنی