به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن؛ ثبت 5 هزار و 570 قرارداد امضا شده تا نیمه اسفند ماه، نشان از کاهش معاملات مسکن دارد. این کاهش در حالی است که از ابتدای نیمه دوم سال جاری روند معاملات رشد داشته و طی این مدت هم کارشناسان به نشانه های خروج از رکود اشاره کردند. با این حال تعداد معاملات مسکن در بهمن ماه نسبت به دی ماه با کاهش رو به رو شد. در پی این رخداد، کارشناسان اعلام کردند که هیجان ارزی
به گزارش آهن پرایس در تحلیل بازار مسکن؛ ثبت 5 هزار و 570 قرارداد امضا شده تا نیمه اسفند ماه، نشان از کاهش معاملات مسکن دارد. این کاهش در حالی است که از ابتدای نیمه دوم سال جاری روند معاملات رشد داشته و طی این مدت هم کارشناسان به نشانه های خروج از رکود اشاره کردند. با این حال تعداد معاملات مسکن در بهمن ماه نسبت به دی ماه با کاهش رو به رو شد.
در پی این رخداد، کارشناسان اعلام کردند که هیجان ارزی تأثیر خود را بر بازار گذاشته و موجب کاهش 3 درصدی خرید و فروش مسکن نسبت به ماه های قبل شده است. بسیاری از کارشناسان حوزه مسکن این کاهش را سکته خفیف در روند رو به رشد معاملات دانستند. نوسانات قیمت در سال 96 باعث شد تا فروشنده ها به احتمال اینکه با ورود به سال جدید قیمت ها افزایش می یابد، از فروش ملک خودداری کنند و همین موضوع یکی از دلایل اصلی افت معاملات به شمار می آید. از دلایل مهم دیگر میتوان به فروش اوراق در بانک ها با نرخ سود 20 درصد اشاره کرد. این امر موجب شد که بسیاری از خریداران و سازنده ها به سمت سرمایه گذاری در بازار ارز و اوراق سوق پیدا کنند.
بنابراین با توجه به دلایل مطرح شده، کاهش معاملات مسکن طبیعی است. عباس زینعلی کارشناس ارشد بخش مسکن در رابطه با این افت در بازار ملک می گوید: کاهش حجم معاملات در ماه های پایانی سال روندی کاملا طبیعی است که هر ساله اتفاق می افتد. دلیل آن هم این است که در ماه های پایانی سال، اولویت های دیگری برای خانواده ها مطرح می شود و موقتا خرید و فروش ملک مهم به نظر نمی آید.
وی در ادامه افزود : علاوه بر تغییر اولویت خانوارها، سرعت انتقال و جابه جایی مبالغ بین بانکی در ماه های آخر سال کاهش می یابد و مجموع این عوامل باعث افت خرید و فروش ها می شود.
برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)