آهن پرایس: برخی از کارشناسان و فعالان بازار مسکن معتقد اند که با این که قیمت مسکن به یک ثبات نسبی رسیده است اما هنوز برای نتیجه گیری زود است. فرشید پورحاجت دبیر کانون انبوهسازان در رابطه با چشم انداز بازار مسکن اظهار کرد: با در نظر گرفتن رشد قیمت های بازار جهانی فولاد ...
آهن پرایس: برخی از کارشناسان و فعالان بازار مسکن معتقدند، با این که قیمت مسکن به یک ثبات نسبی رسیده است اما هنوز برای نتیجه گیری زود است. فرشید پورحاجت دبیر کانون انبوهسازان در رابطه با چشم انداز بازار مسکن اظهار کرد: با در نظر گرفتن رشد قیمت های بازار جهانی فولاد، قیمت مصالح ساختمانی در داخل کشور نیز به واسطه آن افزایش می یابد پس نباید وعده کاهش قیمت بدهیم و مردم را سردرگم کنیم.
همچنین این کارشناس بازار مسکن در ادامه افزود: وضعیت آینده بازار مسکن را تنها با اتکا به آمار یک ماه نمی توان مشخص کرد بلکه باید منتظر آمار دو ماه آینده باشیم؛ چرا که آمار دقیق تری از وضعیت واقعی بازارمسکن به دست می آید. در حال حاضر با توجه به تحقیقات میدانی انجام شده در حوزه خرید و فروش، مردم مقداری برای ورود به بازار مسکن اشتیاق پیدا کردهاند و بازارمسکن از حالت سکون کمی فاصله گرفته است.
وی افزود: قشر مصرفی بازار مسکن شرایط را درک کردهاند. بعد از جهش قیمت ها در سه سال گذشته قرار بود اقدامی از طرف دولت انجام شود و نتیجه ای در طول این چند سال حاصل شود ولی شرایط بازار مسکن تغییر مثبتی نداشته پس دلیلی برای صبر کردن وجود ندارد. در هفتههای اخیر شاهد ثبات قیمت مسکن بودیم و به همین خاطر بخشی از متقاضیان مصرفی تصمیم به خرید گرفتهاند.
دبیر کانون انبوهسازان با بیان اینکه مسئولین فقط وعده ای مبنی بر کاهش قیمت مسکن می دهند افزود: همه متقاضیان، شرایط اقتصاد کشور مثل رشد بیش از ۴۰۰ درصدی نرخ ارز و رشد بیش از ۶۰۰ درصدی قیمت طلا را در طول این چند سال تجربه کرده اند. بنابراین به این نتیجه رسیدند که هم اکنون مسکن مورد نظر خود را خریداری کنند. به نظر من مسئولان وزارت راه و شهرسازی نباید بر اساس سیاست های دستوری یا وعده کاهش ۲۵ درصدی قیمت مسکن، شرایط بازار را که تازه دارد جان میگیرد به هم بزنند.
در ادامه می توانید این خبر را نیز مطالعه کنید: خواب عمیق بازار مسکن
پورحاجت خاطرنشان کرد: نهادههای تولید مسکن به شدت افزایش پیدا کرده است و دلالان مصالح ساختمانی هم اوضاع را به هم ریخته اند. سیمان درب کارخانه ۲۳ هزار تومان است و در بازار ۴۴ هزار تومان فروخته میشود. نرخ کرایه حمل مصالح نیز طی پنج ماه گذشته حدود ۱۵۰ درصد رشد کرده است. قیمت میلگرد، تیرآهن و ... نیز در طول چند سال اخیر بیشترین افزایش را داشته است پس نمیتوان انتظار کاهش از بازار مسکن داشت.
این کارشناس درباره پیشبینی بازار مسکن گفت: معاملات در ماه های آینده افزایش مییابد. اگر واکسیناسیون کرونا که هم اکنون در حال اجرا است رخ دهد و محدودیت های عبور و مرور و اصناف برداشته شود بهتر می توان اوضاع بازار مسکن را رصد کرد. اما مشاهدات میدانی نشان میدهد بازار در ثبات کامل به سر میبرد و قیمت ها افزایش نداشته است. البته ظاهرا دلالان در بازار بی کار نماندند و از طریق مصالح ساختمانی، هزینههای حمل و نقل و هزینههای دستگاه های خدماتی که به شکل عجیبی افزایش یافت است بر روی این بازار فشار وارد می کنند.
انتشار مطالب این سایت با ذکر منبع و درج لینک آزاد است.
نظرات کاربران (0)