لولهها از جمله مقاطع فولادی اصلی در ساخت و ساز و صنایع مختلف است که در اشکال و انواع گوناگون تولید میشود. شناخت انواع لوله، کاربردهای لولههای درزدار و بدون درز، روشهای تولید انواع لولهها، ضخامتها و سایزهای موجود در بازار و کارخانههای تولیدکننده برای انتخاب صحیح و بهرهبرداری بهینه از این محصول ضروری است.
به همین جهت شما میتوانید کلیه اطلاعاتی که هنگام خرید انواع لولهها نیاز است، در صفحه حاضر در قالب مقاله، اینفوگرفیک و پادکست مشاهده کنید. لزوم شناخت مواردی که گفته شد به شما در انتخاب لوله متناسب با نیاز خود، با قیمتی به صرفه و کیفیتی بالا کمک خواهد کرد.
از آنجایی که لولهها به دو دسته کلی لولههای درزدار و بدون درز تقسیم میشود به طور قطع کاربردها و ویژگیهایی که این محصولات دارند متفاوت خواهد بود، در این دسته از مقالات به شناخت تفاوت انواع لولهها و مزایا و معایبی که هر یک از این لولهها دارند پرداخته میشود.
در دستهای دیگر از مقالات به شیوههای رایج تولید و نوع کاربری لوله براساس روند تولید پرداخته میشود، همان طور که اشاره شد انواع لولههای درزدار و بدون درز شامل لوله مانیسمان، لوله صنعتی، لوله گازی، لوله داربستی، لوله جدار چاه و ... است که شناخت تفاوت هر کدام از این لولهها ضرورت دارد.
اطلاعات مهم دیگری که لازم است مشتریان هنگام خرید برای انتخاب صحیح لوله کسب کنند شامل جنس و گرید لوله، ضخامت و ابعاد لوله و استاندارد تولید است که علاوهبر کیفیت در محاسبه قیمت لوله خریداری شده نیز حائز اهمیت است.
همچنین انتخاب کارخانه تولیدکننده معتبر، تضمینی بر کیفیت و استاندارد بودن محصول است که در قالب مقالات متعددی بهترین کارخانههای کشور معرفی شده است. از طرفی وزن لوله برای محاسبه بار مرده سازه و هزینه حمل و نقل، برآورد هزینه نهایی پروژه و حتی انتخاب نوع وسیله حمل اهمیت دارد که در این صفحه به شرح محاسبه وزن لوله، فرمول محاسبه وزن و جدول وزن کارخانههای مختلف پرداخته خواهد شد.
به هر جهت مشتریانی که مصرفکننده اصلی این محصولات هستند میتوانند برای انتخاب بهترین گزینه، بهتر است از مشاوره متخصصان این حوزه بهرهمند شوند و برای خرید مطئمن و صحیح از اطلاعات درج شده در مقالات این صفحه استفاده کنند.
انواع لوله گاز و کاربرد آنها
لولههای گاز نقش اصلی در انتقال و توزیع گاز در صنایع مختلف و منازل مسکونی ایفا میکند؛ انتخاب نوع مناسب لوله گاز با توجه به جنس، روش تولید، استانداردها و کاربرد آن، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به عبارتی تضمینکننده ایمنی و سلامت پروژهها است...
ادامه مطلبنمودار قیمت لوله داربستی در سال 1401
لوله داربستی نوعی پروفیل فولادی از نوع بسته است که وظیفه آن برخلاف سایر لولهها تکیهگاه و نگهداری سازهها و افراد است، یعنی انتقالدهنده سیالات نیست و از آنجایی که رابطه مستقیمی با جان افراد دارد، رعایت استانداردهای تولید و کیفیت و همچنین استاندارد بودن اجزای آن اهمیت بسزایی دارد.
ادامه مطلبنمودار قیمت لوله مانیسمان در سال 1402
لوله مانیسمان به دلیل شکل ظاهری و نحوه ساخت آن از استحکام بالایی برخوردار است به همین دلیل دامنه مصرف این محصول گسترده است و در صنایع زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. به همین منظور اطلاع از نوسانات نرخ این مقطع طویل برای صاحبان صنایع از اهمیت بالایی برخوردار است.
ادامه مطلبلوله جدار چاه چیست؟
لوله جدار چاه از جمله لولههای فولادی موجود در بازار است که در اشکال، استانداردها و جنسهای مختلف تولید میشود؛ در واقع همین ویژگیها مهمترین پارامترها برای تعیین قیمت لوله جدار چاه و نوع کاربرد این محصول به شمار میرود...
ادامه مطلبمزایا و معایب انواع لولههای فولادی
لولههای فولادی از جمله مصالح پرکاربرد در صنعت هستند که در ساخت خطوط لوله، سازهها، ماشینآلات و بسیاری موارد دیگر به کار میروند. انتخاب نوع لوله مناسب برای هر پروژه، نیازمند بررسی دقیق مزایا و معایب لولههای فولادی است...
ادامه مطلبرایج ترین روش های جوشکاری لوله آهنی
لولههای آهنی در سازهها و سیستمهای مختلف نقشی اساسی در انتقال سیالات و حفظ عملکرد آنها ایفا میکنند. اتصال این لولهها به یکدیگر از طریق جوشکاری انجام میشود که نقشی اساسی در استحکام و کارایی سیستمهای لولهکشی ایفا میکند. انتخاب روش مناسب جوشکاری برای لولههای آهنی به عوامل مختلفی از جمله ضخامت لوله، نوع ماده، کاربرد نهایی و الزامات کیفی بستگی دارد...
ادامه مطلبلوله اسپیرال چیست؟
لولههای اسپیرال، سربازان خط مقدم در انتقال سیالات، با استحکام و انعطافپذیری خود، در صنایع مختلف از جمله نفت و گاز، آب، فاضلاب و ساخت و ساز حضوری پررنگ دارند. این لولهها از نورد گرم ورقهای فولادی در سایزهای 5 تا 120 اینچ و طولهای 6 تا 12 متر متولد میشوند و با تنوع جنس، ضخامت، پوشش و استاندارد، نیازهای مختلف را پاسخ میدهند....
ادامه مطلب